Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης


Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η γιορτή των δύο τμημάτων της Β΄ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.
Σε μία κατάμεστη από γονείς και φίλους αίθουσα, η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Χριστίνα Γαργαγέτα άνοιξε την εκδήλωση την οποία επιμελήθηκε σε συνεργασία με την συνάδελφό της, κα. Ναταλία Κοτασίδου.

Πρωταγωνιστές, οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του σχολείου οι οποίοι αρχικά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα υπό την καθοδήγηση της μουσικού κας. Ελένης Νικολοπούλου, ενώ στη συνέχεια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην υποκριτική παίζοντας σε δύο θεατρικά , τη «Φρικαντέλα» και τους «Καλικάντζαρους».
Θερμό χειροκρότημα για την απόδοση του παραμυθιού «Πού πήγαν τα Χριστούγεννα» απέσπασε και η μαθήτρια της Γ΄τάξης , Άννα Παπαδοπούλου.
Έκπληξη της γιορτής η παρουσία του Αϊ Βασίλη ο οποίος μοίρασε γλυκίσματα στους μικρούς φίλους και έδωσε ευχές.
Μετά το πέρας της γιορτής ακολούθησε μπουφές με σπιτικές λιχουδιές που προσέφεραν οι μητέρες των μαθητών.
Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δ/ντής του σχολείου κ. Τόνας Σωτήριος ο οποίος αντάλλαξε ευχές με γονείς και μαθητές , ο υποδιευθυντής κ. Τσακιρίδης Κώστας καθώς και οι εκπαιδευτικοί κα. Κρικώνη Αθηνά και κ. Σωτήρης Τζήκας.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και η Δ/νση του σχολείου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τις κάτωθι επιχειρήσεις που είναι αρωγοί στο έργο τους.

- MAXI AEBE
- ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΥΣΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης , η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχονται αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.