Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χαράτσια κρέμασαν πολίτες σε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δήμο Θερμαϊκού

Με έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στο χαράτσι και την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, πολίτες του δήμου Θερμαϊκού. Θέλοντας να δώσουν μία χριστουγεννιάτική νότα στη διαμαρτυρία τους, έστησαν έξω από το δημαρχείο στην Περαία, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που όμως, αντί για τα καθιερωμένα στολίδια, την θέση τους πήραν χαράτσια.

Η πρωτότυπη αυτή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σήμερα περίπου στις 14:00 το μεσημέρι από μία ομάδα ανεξάρτητων πολιτών, ενώ σε αυτή βρέθηκε για λίγο και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, ο οποίος κρέμασε συμβολικά μία ευχετήρια κάρτα από τον δήμο.

alt«Είμαστε όλοι απέναντι στο χαράτσι και γενικότερα σε όλα τα χαράτσια, γιατί οι δημότες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανταποκριθούν. Έχουν φτάσει στα όριά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής και πρόσθεσε πως «από κει και πέρα πρέπει να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη και εμείς ως δήμος, αλλά και η πολιτεία που πρέπει να καταλάβει και να βοηθήσει πλέον τους μη έχοντες».

Embed

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 19:33)