Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Τον τίτλο της «Miss Mediterranean» απέσπασε η 21χρονη Ηλεία Κωνσταντίνα Βασιλειάδου που συμμετείχε στα καλλιστεία «Miss Europe Face»

που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο Club Seven στον Πειραιά.


Το «Μiss Εurope Face», είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά. Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ` όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα. O φετινός διαγωνισμός συμβάλει στην ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με μήνυμα «Και η ομορφιά χτυπά τον καρκίνο του στήθους».

Η Κωνσταντίνα, ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που ξεχώρισαν από την πρώτη επαγγελματική φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε, με διοργανωτή και υπεύθυνο τον «Mr International Body» Δημήτρη Γεωργουλόπουλο, πριν λίγες εβδομάδες στην Ηλεία. Η νεαρή κοπέλα, έχοντας στον πλευρό της τον κ. Γεωργουλόπουλο, κατάφερε να αποσπάσει ένα σημαντικό τίτλο και αρκετά δώρα, ενώ ανοίχτηκαν πόρτες για την μετέπειτα πορεία της στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει και η λειτουργία του γραφείου-πρακτορείου μοντέλων, με υπεύθυνο τον κ. Γεωργουλόπουλο, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την διοργάνωση των καλλιστείων στην περιοχή μας...