Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

μηνύματος ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Πολύ καλό ποδόσφαιρο αποδίδουν τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Η οργάνωση, η γηπεδικές εγκαταστάσεις, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, η πολύ καλή προπονητική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του κ Γιάννη Μυστακίδη και του Γιώργου Ζάμπα, αποδίδει καρπούς, φαίνεται στο γήπεδο και ήδη στη Θεσσαλονίκη και στην Κατερίνη, γίνεται λόγος για μία καινούργια ακαδημία, που όμως έχει αποτελέσματα ποιοτικής δουλειά απο την πρώτη χρονιά..

Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,αγωνίζεται σε δύο πρωταθλήματα, αυτό της Πιερίας και της Μακεδονίας

1. Με ένα αγώνα λιγότερο προηγείται στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας με 18 βαθμούς και χωρίς να υπολογίζονται τρείς αγώνες ακόμη που έχει ήδη έχει περάσει στην επόμενη φάση των ομίλων των ισχυρών..

- ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ έχει στις τάξεις του λίγα και επιλεγμένα παιδιά γεννημένα απο 1999, 200 και 2001,παιδιά που βοηθούν και το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑγιατί αγωνίζεται σε δύο πρωταθλήματα και στέκονται πολύ καλά, παρά τη διαφορά ηλικίας.

Καλή η αγωνιστική παρουσία και του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας, κατέχει καλή θέση στη βαθμολογία και σύμφωνα και με το πρόγραμμα, θα ανέβει και άλλο.