Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Το κλίμα στο υπουργικό γραφείο του Δημ. Αβραμόπουλου είναι εύκρατο προς τροπικό.



Ένας συνδυασμός αφόρητης ζέστης και υγρασίας επικρατεί στην ... ατμόσφαιρα με κάτι αναπάντεχες καταιγίδες να κάνουν μούσκεμα τους απροετοίμαστους επισκέπτες του.

Βέβαια όσοι καταφέρουν να φθάσουν ως εκεί δέχονται ένα ευχάριστο σκίρτημα-κάτι σαν τσίμπημα εμβολίου-καθώς την αντικρίζουν.

Όταν μάλιστα εκείνη ανοίξει το στόμα της, τότε συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι ξέρει από καιρό μια και είναι μετεωρολόγος.

Πράγματι η ξανθιά Ελένη Λογκάκη άφησε μετέωρο τον μυκονιάτη Γιάννη Γαλάτη, μούσα του οποίου έχει υπάρξει στο παρελθόν, για να ενισχύσει την Μετεωρολογική Υπηρεσία του ΓΓΕΘΑ.

Εκεί την εντόπισε πρώτος ο δεινός ανιχνευτής ταλέντων πρώην υπουργός Πλακιωτάκης, ο οποίος την έχρισε αμέσως ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Με το που ανέλαβε ο Αβραμόπουλος μια από τις πρώτες του κινήσεις για να ενισχύσει το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν να τοποθετήσει την αισθαντική μετεωρολόγο- η οποία όπως αποκαλύπτει το πολύ καλό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σαββίδη στο «Πρώτο Θέμα», είναι καλλιεργημένη και πολύγλωσσος- στη Γραμματεία του.

Όπως διαπιστώνουμε οι υπουργοί του Παπαδήμου, βρίσκονται κυριολεκτικά στο μέτωπο της πρώτης γραμμής για τη σωτηρία της πατρίδας.

Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη αλλά για εσωτερική μετεγγραφή μια και το κορίτσι υπηρετούσε στην Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πληροφορίες από τους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ θέλουν και τις πρώην εργαζόμενες της Ολυμπιακής να αποτελούν το μήλο της έριδος-ένα μήλο γεμάτο καμπύλες-ανάμεσα σε υπουργούς της φοβερής κυβέρνησης του τολμητία Παπαδήμου με το ασκέρι των 50, τον οποίο συνιστά και ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος!