Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Ορφέας

Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος
δήμου Aνατολικού Ολύμπου
Καλλικρατικός : Δήμος Δίου- Ολύμπου…Λεπτοκαρυά 10/12/11
Μήνυμα συμμετοχής και αλληλεγγύης στέλνει σε δύσκολους καιρούς στους δημότες του, ο δήμος …Λιτο - χώρου..!!!!. [όπως ο ίδιος μαρτυρεί ΦΕΤΟΣ με τα στολίδια του] μέσα από τις πολυπληθείς εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πλατείες και γειτονιές του Δήμου ….Λιτο – χώρου…. μάς γεμίζουν και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με χρώματα,!!!! ήχους και κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις!!!!!!!! που εκτείνονται από τον στολισμό δέντρων !!!!!με ανακυκλώσιμα υλικά κλασική μουσική!!!!!.
Το κόστος των φετινών εκδηλώσεων ανέρχεται σε ο00.000 ευρώ, δραστικά μειωμένο με περασμένα έτη, όπως π.χ. σε σχέση, με το 2010 όταν οι εκδηλώσεις είχαν κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ……………!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ωστόσο ο Δήμος Δίου- Ολύμπου από ανοησίες που εκστομίστηκαν περί χρέους.... μέσα στο γενικότερο κλίμα της παρακμής της εποχής μάς .Βρέθηκε τέλος άδικα στο μάτι του κυκλώνα και λανθασμένα….λοιδορήθηκε άγρια και μάλιστα από επίσημα χείλι της πολιτείας …προσπάθησαν να καλύψουν μεγάλα προβλήματα!!!.... και στην πραξη τι ????

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΦΕΤΟΣ 9 /12 /11

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΦΕΤΟΣ 9 /12 /2011
 







Το δένδρο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ έχει 14 μέτρα ύψος 2008 20092010!! το 2011 γιατί..????
 

Εξαιτίας αυτών , συγκρίνοντας την Λεπτοκαρυά τουλάχιστον σαν σήμερα τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει ο στολισμός των δέντρων Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Tοτε, κατόπιν αγοράς και των στολιδιών!… Ενώ σήμερα υπάρχουν άφθονα στις αποθήκες !…
Και να εξαφανίσετε από τις εισόδους της έδρας του δήμου τα στολίδια που αναφέρουν « δήμος Λιτόχωρου»…. Μα τόσο σας κόβει!!!!!!!!