Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της... πίτας στις εγκαταστάσεις του ALTER για το καλό της χρονιάς, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.


Να, λοιπόν, που δεν χρειάζονται πολλά- πολλά για να κάνεις τους εργαζόμενους να νιώθουν καλά. Θέληση να υπάρχει, διάθεση και καλή καρδιά!
Η κοπή της... πίτας στις εγκαταστάσεις του ALTER για το καλό της χρονιάς, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Γιατί, παρά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι, ένιωσαν την ανάγκη να έρθουν ακόμη πιο κοντά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.
Γιατί θέλησαν να διασκεδάσουν μέσα στην αγωνία τους και να μοιραστούν τις ελπίδες ότι κάτι καλό θα προκύψει στο (άμεσο, ελπίζουμε) μέλλον.
Γιατί έπρεπε να τηρήσουν το έθιμο που η εταιρεία... "ξέχασε" τα προηγούμενα χρόνια! Πέρυσι, το ALTER δεν έκανε γιορτή για την κοπή της πίτας και πρόπερσι έγινε, αλλά χωρίς... φλουρί και δώρα!
Η "πολιτική" του οικονομικού διευθυντή Θεοφύλακτου Οικονομίδη και της (συνταξιούχου, αλλά παρ' όλα αυτά εργαζόμενης στο ALTER και ιδιοκτήτριας ξενοδοχειακής μονάδας στη Σίφνο!) διευθύντριας Προσωπικού Νάσιας Γοργόλη ήταν ότι "τα οικονομικά της εταιρείας δεν επέτρεπαν ανοίγματα"! Γι' αυτό, άλλωστε, δεν πλήρωναν και τους... μισθούς!

Στην όμορφη γιορτή που στήσαμε για τους απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού, δεν έλειψαν ούτε οι... πίτες, ούτε τα φαγητά, ούτε η μουσική, ούτε -κυρίως- τα δώρα χάρη στη βοήθεια εταιρειών και ιδιωτών φίλων μας που προσέφεραν πολλά!
Οι λίγες ώρες διασκέδασης ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα στις δύσκολες ώρες που περνάμε. Ήταν, όμως, ταυτόχρονα μια απόδειξη σ' αυτούς που κινούσαν τα νήματα του ALTER ότι όλα γίνονται, παρά τις δυσκολίες, αρκεί να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες υπάρξεις.