Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: «Είναι δυνατόν ο κοκκινομάλης Κίμων με τα τονισμένα ματοτσίνορα και το eyeliner, να αντιμετωπίζεται έτσι από την ΕΛ.ΑΣ.;»

Το… «ΚΙΜΩΝΟΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ» κυκλοφόρησε πριν λίγο ο Χάρρυ Κλυνν με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Κουλούρη, ο οποίος είχε πει ότι ο Παπουτσής μέσω του ιδίου γνώρισε τη Δήμητρα και τον Ανδρέα και αναρριχήθηκε!

Τι τις ήθελε αυτές τις δηλώσεις ο Κίμων; Έγινε ήρωας! Και αυτός, αλλά και ο Παπουτσής! Με ένα ηρωικό κείμενο τους χαιρετά λοιπόν και ο Χάρρυ Κλυνν…
«Πουτάνα κοινωνία, αχάριστε Ελληνικέ λαέ, ξευτιλισμένο κράτος, είναι δυνατόν ο κοκκινομάλης Κίμων με τα τονισμένα ματοτσίνορα και το eyeliner, που οδηγούσε επί δύο χρόνια με ληγμένο δίπλωμα και πέρασε τέσσερα κόκκινα κωλοφάναρα, να αντιμετωπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. όπως ο κάθε απλός πολίτης; Δεν ντρέπεστε ρε, αυτόφωρο, κράτηση, αφαίρεση αδείας κυκλοφορίας και διπλώματος, χρηματικό πρόστιμο;
Κι εσύ ρε αχάριστε Παπουτσή, που αν δεν υπήρχε ο Κίμωνας ποιος ξέρει προς τα που θα έβοσκες, έβγαλες όλο σου το κόμπλεξ και κάλεσες στο γραφείο σου να συγχαρείς τα τσογλάνια των 650 ευρώ που πήγαν να ξευτελίσουν έναν Κίμωνα… Μωρέ, καλά ξηγήθηκε… Όχι έναν, όλους τους φλώρους με τις μοτοσικλέτες έπρεπε να πατήσει ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΜΩΝ!».

Embed