Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

αφού ρύθμισε τις λεπτομέρειες για το κανόνι του ALTER...Ο Κουρής το γλεντάει στη Βουλιαγμένη


Τελικά επιβεβαιώνεται το παλαιότερο δημοσίευμα μας που έλεγε οτι: "αν ο νέος δ/νων σύμβουλος, είναι πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Κουρή και... ηλικιωμένος (πολύ όμως!), τότε οι εργαζόμενοι θα...

πρέπει να ξέρουν πως όλα έχουν τελειώσει! Ο ρόλος του; Θα κάτσει στην καρέκλα του Γιαννίκου μήπως και ψηθούν οι εργαζόμενοι ότι πρέπει να περιμένουν τον "νέο επενδυτή" και έτσι καταφέρει να σωθεί ο Κουρής μπαίνοντας στο άρθρο 99, ή θα οδηγήσει μετά την αλλαγή του χρόνου το σταθμό σε πτώχευση! 2. αν ο νέος δ/νων σύμβουλος είναι άσχετος με την οικογένεια Κουρή και νεότατος (αυτή η εκδοχή δυστυχώς έχει απειροελάχιστες πιθανότητες), τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ξέρουν πως ο Κουρής, έχει αποδεχτεί την μοναδική πιθανότητα να επιβιώσει το Alter! Ποια είναι αυτή; Να αποχωρήσει εντελώς από τον σταθμό, δίνοντας σχεδόν τζάμπα τις μετοχές του ίδιου και του γιου του!
Ναι, αν γινόταν αυτό, υπάρχει επενδυτής που θα το σκεφτότανε αφού ήδη το είχε προτείνει στον Κουρή πριν από το καλοκαίρι! "Θέλω όλο το πακέτο μετοχών, το δικό σου και του Γιαννίκου και τα υπόλοιπα θα τα βρω εγώ με τις τράπεζες"! Γιατί δεν του έδωσε τότε τον σταθμό ο Κουρής, να σωθούν και οι εργαζόμενοι;
Μα γιατί του είναι αδιάφοροι οι εργαζόμενοι! Αν έκανε κάτι τέτοιο τότε πατέρας, υιός και... τα άγια πνεύματα (συνεργάτες των Κουρήδων με την ευρύτερη έννοια) θα έμεναν χωρίς TV και τα ευεργετήματά της! Ασε που θα είχαν παραδώσει μία συχνότητα και ένα brand name εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς οι ίδιοι να εισπράξουν φράγκο!

Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο κυρ Γιώργης!! Πιστέψτε με! Ένας που ξέρει...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Alter "Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε." με προσωρινή θητεία ως τις 08/02/2012, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Κ. Γιαννίκου.
17/01/2012
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Διορισμός προσωρινής διοίκησης
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και δ.τ. ALTER CHANNEL, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 17/1/2012 Προσωρινής Διαταγής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατόπιν της σχετικής από 11-1-2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 182/2012 αιτήσεως των μετόχων της εταιρείας Γεωργίου Κουρή, Ανδρέα Κουρή, “ΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.” και “LOVE RADIO BROADCASTING A.E.” προς το σκοπό του δικαστικού διορισμού προσωρινής διοικήσεως σε αυτή, ορίστηκαν ως προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, οπότε και θα εκδικαστεί η ως άνω αίτηση, τα ακόλουθα πρόσωπα:
1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.
3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.
4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.
5. Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ.
Ως εκ τούτου και κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Κωνσταντίνου Γιαννίκου και της παύσης των σχετικών καθηκόντων του από Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθήκοντα εκπροσώπησης της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, ασκεί ο κ. Ευστάθιος Γκότσης, δυνάμει της ως άνω προσωρινής διαταγής και του με ημερομηνία 17-1-2012 Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.