Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για αρκετό καιρό διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Οι εργαζόμενοι είναι θύματα της πολιτικής που ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια στην υγεία. Η εμπορευματοποίηση της υγείας θα φέρει ακόμα περισσότερους εργαζόμενους στο κλάδο της υγείας αντιμέτωπους με την ανεργία. Ενώ οι πολίτες της Πιερίας είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 5 ευρώ για κάθε τους επίσκεψη στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ παραμένουν απλήρωτοι την ίδια στιγμή όπου 600 δις. φυλάγονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας.

Καλούμε τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού σε επαγρύπνηση, να αντισταθούν στη βάρβαρη επίθεση της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ) και να οργανωθούν σε κάθε συνδικάτο, σε κάθε χώρο δουλειάς, να συσπειρωθούν στις λαϊκές επιτροπές.
Τα προβλήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ όπως και των υπολοίπων εργαζομένων έχουν κοινή αφετηρία: Την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται σε βάρος του λαού
Από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραδειγματιστούμε και από ταξική πλευρά να παλεύουμε για την κατάκτηση των λαϊκών μας δικαιωμάτων.

Από το συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
19 -1- 2012