Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ 2011


Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έκοψε την πίτα της και βράβευσε τον πολυνίκη όμιλο Ν.Ο.Ι. ανθρώπους και θεσμούς με ιδιαίτερη προσφορά στην Ελληνική κωπηλασία και τους κορυφαίους αθλητές του2011, μιας χρονιάς που σε πείσμα του γενικού κλίματος έφερε πολύ μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες.

Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2011 ήταν και η κατερινιώτισσα Κατερίνα Νικολαΐδου, κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που βραβεύτηκε για την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Η Νικολαΐδου που το 2011 πέρασε πρώτη χρονιά στην κατηγορία Γυναικών, διέγραψε μια πετυχημένη πορεία μέσα στη χρονιά συμμετέχοντας σε όλους τους διεθνείς αγώνες που πήρε μέρος η Εθνική μας Ομάδα και κατάφερε να φέρει την 4η θέση στην Ευρώπη και την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο σκιφ Νέων Γυναικών

Το παρών στο μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, έδωσαν ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής , ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος , ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου κ.ά εκπρόσωποι Σωμάτων Ασφαλείας ,φορέων, Ομίλων και Ομοσπονδιών.