Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Τα φάρμακα που θα συγκεντρώσουν τα σχολεία του Ν. Πιερίας για τους "Γιατρούς του Κόσμου", μπορούν να παραδοθούν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Πριν λίγες μέρες, κλήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι διευθύνσεις όλων των σχολείων της χώρας να συγκεντρώσουν φαρμακευτικό υλικό και να το παραδώσουν στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Οι «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, μετά την πετυχημένη οργάνωση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στην Κατερίνη, έχουν θέσει ως στόχο τη μόνιμη λειτουργία παραρτήματος της οργάνωσης στο νομό και συγκεκριμένα, τη λειτουργία «Κοινωνικού Ιατρείου», το οποίο θα παράσχει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα σε άπορους πολίτες του Ν. Πιερίας.

Μετά λοιπόν από συνεννόηση με τη διεύθυνση της οργάνωσης των «Γιατρών του Κόσμου», οι «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας πληροφορούν, όσους αποφασίσουν να υποστηρίξουν την ανθρωπιστική πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων, πως το υλικό που θα συγκεντρωθεί, οι διευθύνσεις των σχολείων μπορούν να το παραδώσουν απευθείας στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, χωρίς να χρειαστεί να μεριμνήσουν για την αποστολή του.

Οι υπεύθυνοι των σχολείων μπορούν απλά να τηλεφωνήσουν στο 6981 665 158 και να συνεννοηθούν για τον τρόπο παραλαβής των φαρμάκων από τα μέλη των «Αλληλέγγυων».

Από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας