Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Στέλιος Αμανιός, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας


Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας ύστερα από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συγκρότηση σε Σώμα έγινε στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στα Γραφεία του Συνδέσμου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, ως εξής:

Πρόεδρος: Στέλιος Αμανιός

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Αδαμόπουλος

Ταμίας: Χρήστος Χασιώτης

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Δέλλας

Μέλη: Νικόλαος Αρβανίτης, Αθανάσιος Ζέττας και Νικόλαος Σπανός.

ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Μετά τη συγκρότηση σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε τρέχοντα θέματα που αφορούν στη δράση του για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ο χορός του Συνδέσμου περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Η ακριβής ημερομηνία θα προσδιοριστεί προσεχώς.

Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 η τέλεση μνημοσύνου για τους πεσόντες στον Σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου στη μάχη που έγινε στις 31 Μαρτίου 1946, μάχη ιστορική η οποία αποτέλεσε και την έναρξη της β’ φάσης του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, όταν αντάρτες επιτέθηκαν ξαφνικά εναντίον του Σταθμού Χωροφυλακής σκοτώνοντας και καίγοντας τους υπερασπιστές του.