Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των λαϊκών επιτροπών ορίστηκε το μεγάλο κοινό συλλαλητήριο στις 14 φλεβάρη ώρα 6.30 μμ στην Κεντρική πλατεία Κατερίνης.



Μέλη των Λαϊκών Επιτροπών Σιδ. Σταθμού, Βατάν και Κέντρου-Αστικών-Εργ.Κατ. Αγ. Αικατερίνης συγκεντρώθηκαν άλλη μια φορά τη Δευτέρα 30 Γενάρη, μπροστά στο κτήριο της ΔΕΗ στην Κατερίνη για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο χαράτσι του Ν. Ν.4021/2011. Το κάλεσμα για την εκδήλωση διαμαρτυρίας έγινε από την Λαϊκή επιτροπή Σιδ. Σταθμού.


Τη συγκέντρωση ακολούθησε μαχητική πορεία μέχρι τον πεζόδρομο της πόλης, στη διάρκεια της οποίας ακούγονταν συνεχώς τα συνθήματα « Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι-ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη», « Μας τρομοκρατούν για να υποταχτούμε- με οργάνωση και αγώνα θα αντισταθούμε», «Όχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία- την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», κ.α.
Εκπρόσωποι των λαϊκών επιτροπών απαίτησαν ακόμη μία φορά να καταργηθεί το απαράδεκτο ειδικό τέλος ακινήτων. Τόνισαν ότι δεν θα επιτρέψουν τη διακοπή Ρεύματος σε καμία λαϊκή οικογένεια, αλλά και την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας για την κατάργηση τόσο του απαράδεκτου χαρατσιού, όσο και για τη λύση όλων των προβλημάτων που γεννάει η ακολουθούμενη αντιλαϊκή πολιτική