Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

BROS DOGS ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ BOXER KAI LABRADOR ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Ποιοι είμαστε

Δήμος , Αντώνης , Θωμάς με τα σκυλιά μας..
Η αγάπη στα συμπαθή τετράποδα δεν κρύβεται...
Όλα ξεκίνησαν όταν το 1990  η οικογένεια μας απόκτησε το πρώτο ημίαιμο θηλυκό boxer. Η Πύρρα λοιπόν ήταν αυτή που έκανε και τους τρείς μας να αγαπήσουμε τους τετράποδους φίλους μας και ξαφνικά μέσα στα επόμενα 4 χρόνια φτάσαμε να έχουμε 5 σκυλιά. Η πρώτη γέννα της Πύρρας (έκανε 10 κουτάβια) άφησε στο σπίτι μας ένα ακόμα σκύλο, τον Φωκίωνα  και λίγες ημέρες μετά αποκτήσαμε το πρώτο καθαρόαιμο Boxer , τον Ίωνα. Τότε λοιπόν η αγάπη άρχισε να γίνετε πάθος και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε και ‘’αρρώστια’’.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ
Λίγα χρόνια πρίν έγινε και η πρώτη μας γνωριμία με τη φυλή Labrador. Το πρώτο αρσενικό που αποκτήσαμε, ο Άρης,  ήταν και η αφορμή λίγο καιρό μετά να πάρουμε και ένα θηλυκό  Labrador την Πύρρα. Ο Άρης και η Πύρρα λοιπόν είναι οι ‘’πρωτεργάτες’’ της φυλής για το εκτροφείο μας.

Στο ‘’στρατόπεδο’’ των Boxer είναι ο Έκτορας και η Φαίδρα. Δύο υπέροχα  σκυλιά, με το γνωστό ταπεραμέντο της φυλής  έτοιμα να προσφέρουν υγιέστατα κουτάβια.

Η συμβίωση όλα αυτά τα χρόνια με τα σκυλιά  και οι ευχάριστες στιγμές που περάσαμε και περνάμε με αυτά, έγιναν αφορμή να δημιουργήσουμε ένα εκτροφείο των 2 αυτών φυλών που αγαπάμε. Με πολύ μεράκι λοιπόν βάλαμε στόχο να εκθρέψουμε πάνω απ’ όλα υγιή boxer και Labrador. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ζώα κοινωνικά, μεγαλωμένα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και φυσικά με όλους τους κανόνες που διέπουν την σύγχρονη εκτροφή σκύλων.
Τα σκυλιά μας μεγαλώνουν σε μια έκταση 10 στρεμμάτων μαζί με τις οικογένειές μας