Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Άντε κυρά μου στο σπίτι σου να πλύνεις κανένα ποτήρι και κανένα πιάτο». Αυτά της είπε ο Δήμαρχος και μάλιστα στη ΓΙΟΡΤΗ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!


Ο Δήμαρχος υβριστής να ζητήσει άμεσα συγνώμη



ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Άντε κυρά μου στο σπίτι σου να πλύνεις κανένα ποτήρι και κανένα πιάτο».
Αυτά ήταν τα λόγια του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού σε Δημοτική
Σύμβουλο της αντιπολίτευσης όπου αυτή «τόλμησε» να εκφράσει κάποια άποψη διαφορετική από τη δική του.
Και να σημειώσουμε ότι αυτό έγινε στο Δ.Σ. της 08-03-2012, ημέρα που είναι αφιερωμένη στο γυναικείο κίνημα στην ισότητα και αξιοπρέπεια των γυναικών.
Το θέμα συζήτησης για εμάς είναι δευτερεύον.  Το μεγάλο ζήτημα για εμάς είναι η... άκρως προσβλητική συμπεριφορά του κορυφαίου λαϊκού εκπροσώπου απέναντι στο γυναικείο φύλλο, που εντάσσεται βέβαια στα πλαίσια της γενικότερης επαναλαμβανόμενης ολοκληρωτικής του συμπεριφοράς.  Δυστυχώς πρόκειται για έναν Δήμαρχο με μεσαιωνικές αντιλήψεις που επιδιώκει να επιδεικνύει το πρόσωπο ενός «μάγκα και τσαμπουκά» Δημάρχου, περασμένων αιώνων και ξεπερασμένων αρχών. 
Η συνεδρίαση καλυπτόταν βεβαίως από την ΔΙΟΝ TV από την οποία ζητούμε την ευρεία δημοσίευση των σχετικών στιγμιότυπων.
Θεωρούμε λοιπόν ότι ο λαός της Β. Πιερίας δεν θα το ανεχτεί αυτό και ότι μας προσβάλει συνολικά αυτή η πρακτική.  Καλούμε τις τοπικές – Δημοτικές Κοινότητες, τους φορείς και τους πολίτες να αντιδράσουν.  Ο Δήμαρχος – υβριστής να ζητήσει συγνώμη, να δώσει εξηγήσεις και να υποσχεθεί σεβασμό προς τους συμπολίτες μας.
Αν δεν μπορεί ο συγκεκριμένος Δήμαρχος να φερθεί στοιχειωδώς κόσμια και αν επιθυμεί να θίγει διαρκώς την αξιοπρέπειά μας, η μοναδική λύση που έχει είναι η παραίτησή του.  Και αν η απάντησή του είναι «εκλέχθηκα από τον λαό» ασφαλώς και γνωρίζει ότι η Βόρεια Πιερία δεν εξέλεξε Δήμαρχο – υβριστή αλλά Δήμαρχο αγωνιστή για τα συμφέροντά του και για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς του. 

Αιγίνιο 09 – 03 –  2012
      Για την  Σ.Ε.                                                                                                                                                                                                                                                                
            Α. Νταγλιούδης
            Χρ. Πρασκίδης

Δια χειρός Ισιδώρας Παραλυκίδου