Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Σφενδάμη. Προστατέψτε παραγωγούς και καταναλωτές από την αισχροκέρδεια.


Aiginionews

Σάββατο 10 Μαρτίου όπως είχαμε ανακοινώσει, ο παραγωγός από το Αμύνταιο ήρθε στη Σφενδάμη του Δήμου Πύδνας Κολινδρού με συμφωνία να πουλά το σακί των 25 κιλών 5 ευρώ δηλαδή 0,20 λεπτά το κιλό,

όπως πουλούσε και στο Αιγίνιο όταν έγινε η συμφωνία.

Σήμερα όμως ο ίδιος παραγωγός αναιρώντας τη συμφωνία ( κουτοπονηριά ) άλλαξε την συσκευασία και έφερε σακιά των 10 κιλών και τα πουλούσε στην τιμή των 2,50 ευρώ το σακί δηλαδή ΑΥΞΗΣΗ 25%, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και χωρίς έλεγχο.

Ναι ο ίδιος παραγωγός που πριν μερικές μέρες στο Αιγίνιο υποσχέθηκε, μέσα από την τηλεόραση, ότι οι παραγωγοί θέλουν να προστατέψουν τους καταναλωτές ο ΙΔΙΟΣ μια βδομάδα μετά έκανε αύξηση 25% ποντάροντας στην ανάγκη που έχει ο Έλληνας καταναλωτής να φάει φτηνά προϊόντα και χωρίς μεσάζοντες.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ των κινημάτων να βοηθήσουν παραγωγούς και καταναλωτές.

Οι παραγωγοί πρέπει να προστατεύσουν τους καταναλωτές και τους εαυτούς τους από τους κακούς παραγωγούς, που θέλουν να αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών άλλωστε και ο μεσάζοντας αυτό κάνει και μάλιστα με ρίσκο.

Τι ζητάνε λοιπόν οι παραγωγοί, να γίνουν μεσάζοντες οι ίδιοι ;;;;

Το κίνημα της πατάτας πρέπει να προστατευτεί.

Το κίνημα των Πολιτών Πιερίας σε συνεργασία με κατά τόπους ομάδες πολιτών σε όλες τις Δημοτικές ενότητες μαζί με τους Δήμους και τις εφορίες να προστατέψουν τους καταναλωτές από τους κερδοσκόπους κακούς παραγωγούς που διασύρουν το όνομα και τον κόπο των τίμιων παραγωγών.

Απομονώστε τους μικροπολιτικούς που εκμεταλεύονται την ευκαιρία, μοιράζοντας κάρτες πολιτικού κόμματος παίζοντας τους σωτήρες του Λαο Υ.