Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Aντιμνημόνιο

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σφόδρα κατά της επαίσχυντης και καταστροφικής συμφωνίας, που υπέγραψαν και εφαρμόζουν τα υποτακτικά υποζύγια της Τρόϊκας Βενιζέλος και Σαμαράς. Θα την καταργήσουμε, Θα την ακυρώσουμε άμεσα. Από την καταχνιά, την επιβαλλόμενη φτώχεια μαζί με τον λαό θα περάσουμε στην ανάκαμψη, την πρόοδο και την ευημερία. Θα αλλάξουμε, θα τα αλλάξουμε γιατί βουλιάζομε. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι Έλληνες , συνεταιράκια του μνημονίου, θα φέρουν την άνοιξη. Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση και θα σας βάλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα εισπράξετε τα επίχειρα των πράξεών σας.Είστε συνένοχοι και συναυτουργοί στο κατάντημά του.
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να μπει τέλος στα μέτρα του μνημονίου γιατί μας οδηγούν επαίσχυντοι θιασιώτες και κράχτες του στον αφανισμό, στην οικονομική γενοκτονία.
Μιλάτε κολαούζοι των αφεντικών σας, ότι χωρίς το μνημόνιο θα πεινάσουμε, όταν ήδη μας κουρέψατε, η εξαθλίωση έχει καλπάζοντα ρυθμό και βρισκόμαστε σε de facto χρεοκοπία. Αιδώς Αργείοι! Επί πλέον έχετε και άλλα επονείδιστα μέτρα στην κρυφή ατζέντα σας, που είναι στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του Ιουνίου της συμφωνίας που αποδεχθήκατε, όπως μας τα λένε με στυγνό τρόπο οι εντολοδότες σας.
Κ. Σαμαρά βαλτώσατε στα λασπόνερα του μνημονίου, όπως καταδεικνύουν οι επανειλημμένες δημοσκοπήσεις που σας φέρνουν να να κατρακυλάτε στο 18 % περίπου της προτίμησης των πολιτών και έτσι η πολυπόθητη αυτοδυναμία σας είναι πλέον όνειρο θερινής νύκτας. Ο συνεταίρος σάς συναγωνίζεται, σας πλησιάζει γιατί βρίσκεστε και οι δύο σε πολιτική ισορροπία στην ωσμωτική κατάσταση του μνημονίου σας. Το σύνολο των ανεξάρτητων Ελλήνων καθημερινά μεγαλώνει, έχει διαρκή άνοδο. Δεν είμαστε κ. Σαμαρά κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά κίνημα που θα διαχειριστεί την εντροπία του πολιτικού συστήματος της αταξίας και του χάους, θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του ολέθρου της καταστροφικής συμφωνίας που υπογράψατε και θα εφαρμόσετε μετά τις εκλογές. Χαιρετίζομε την αντίσταση του Έλληνα και της Ελληνίδας στις σειρήνες των προθύμων του μνημονίου εντός και εκτός της χώρας. Σας έπιασε πανικός και νευρική κρίση κ. Σαμαρά και επιτίθεστε εναντίον μας, αλλά ανεπιτυχώς και μάταια, το ποτάμι της οργής και της λαϊκής αγανάκτησης δεν γυρίζει πίσω. Η πολιτική κ. Σαμαρά δεν είναι τα παιδία παίζει,δυστυχώς θα εισπράξετε τις συνέπειες του εγκλωβισμού σας στην πολιτική του μνημονίου, του οποίου από διώκτης γίνατε αποδέκτης και θερμός υποστηρικτής.
Πρέπει να γνωρίζετε συνεταίροι του μνημονίου ότι το αντιμνημονιακό μπλόκ δυνάμεων δεν είναι ένα παροδικό ξέσπασμα των πολιτών, αλλά προϊόν βαθύτερων αναστοχασμών και πολιτικών διεργασιών και κρίσεων της κοινωνίας, μία διαδικασία απόρριψης των εκβιαστικών ψευτοδιλημμάτων του τύπου: “Η εμείς η το χάος,,.Είναι ένα ισχυρό κοινωνικό και πολιτικό κίνημα ελεύθερων Ελλήνων που καθημερινά μεγαλώνει και σφίγγει την αλυσίδα στο λαιμό των συναυτουργών της εγκληματικής συμφωνίας.Κ. Σαμαρά μην προσπαθείτε να μας τρομάξετε, που από κομιτατσής καταντήσατε κόμης των Βρυξελλών. Τα αλλεπάλληλα επικαιροποιημένα μνημόνια και τα συνακόλουθα εφαρμοστικά μέτρα τους, οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας σε ευθανασία, όπως ο θάνατος του Δημήτρη Χριστούλα που εκφράζει με τον πιο αυθεντικό τρόπο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιλογές της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.
Εμείς κ. Σαμαρά θεωρούμε το μνημόνιο σαν μη υφιστάμενο, θα το κόψουμε όπως το γόρδιο δεσμό και αυτοδύναμοι θα προχωρήσουμε αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της χώρας μας και τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, θα δώσουμε στον Έλληνα για να μεγαλουργήσει, αυτό είναι το κίνητρο της προόδου. Παράλληλα θα αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του συστήματος.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ