Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

[Ήταν απαραίτητο να είναι μαζί στο κάδρο και ο Σύζυγος ΑΛΙΚΗΣ.]Η Αλίκη Αρβανιτίδη όταν πριν από χρόνια κατέβαινε με τη Νέα Δημοκρατία, έγραφε σχεδόν με τόσο μεγάλα γράμματα όσο αυτά του επιθέτου της το ότι ήταν Σύζυγος ΠΑΣΧΑΛΗ στα διαφημιστικά της φυλλάδια.

Δεν ξέρω γιατί δεν...

τα βρήκε και φέτος με τη Νέα Δημοκρατία, πάντως πριν από λίγο έγινε αυτό!
[Ήταν απαραίτητο να είναι μαζί στο κάδρο και ο Σύζυγος ΑΛΙΚΗΣ.]

# Καλωσορίζοντας την κ. Αρβανιτίδη στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Με τον Πασχάλη ήμαστε μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική τότε, που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές, εκείνος μεσουρανούσε με τους “OLYMPIANS” και είχαμε πάντα μία σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ήμουν στο γάμο του, με την εξαιρετική σύζυγό του, τη δικηγόρο κα Αρβανιτίδη η οποία έχει δύναμη, ψυχή, γνωρίζει καλά τα πολιτικά, έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο της Γλυφάδας και τώρα θα δώσει την καλή μάχη από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Καλώς ήλθες και “καλό βόλι”.

Η ισχύς εν τη ενώσει Αλίκη».

Η κ. Αλίκη Αρβανιτίδη δήλωσε: Ευχαριστώ πάρα πολύ Πρόεδρε. Εύχομαι καλή επιτυχία. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την πραγματική Ανάσταση στην Ελλάδα μας και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είμαι στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, διότι αγαπώ πολύ την Πατρίδα μου, νοιάζομαι γι αυτήν και ξέρω ότι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από όλα.

Θέλω να πω ότι θα αγωνιστώ από τη Β’ Περιφέρεια Αθηνών, για το υψηλό αυτό ιδεώδες που λέγεται Πατρίδα και να ευχηθώ καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί πραγματικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μέσα του τέτοια δύναμη, τέτοια εντιμότητα, τέτοια υπευθυνότητα, τέτοια αγάπη γι αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα, που πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή μπορεί να βάλει –όχι ένα λιθαράκι- έναν μεγάλο λίθο σε αυτό που λέγεται προσπάθεια για την έξοδο από αυτήν την τραγική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές κινήσεις και χειρισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Εγώ έχω να πω, ότι παλαιέ μου φίλε από τον στρατό, Γιώργο, και Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, εύχομαι δύναμη και σε σένα και στην Αλίκη και σε όλους τους συνεργάτες σου για να μπορέσουμε να δούμε έτσι, καλύτερες μέρες –και το πιστεύω αυτό- από την δύναμη που διαθέτεις και των συνεργατών σου. Θα μας δείξουν έναν καλύτερο δρόμο.

Καλή δύναμη, καλό αγώνα».


------


*Λιγότερο από ένα χρόνο πριν...----


Και μια διασκευή!

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, διασκευάζει Lana Del Rey.H κόρη του Πασχάλη και της Αλίκης (που τραγουδούσε στο τέλειο ποπ κομμάτι "Καταπληκτικοί") μεγάλωσε και τραγουδά με τον Βασίλη Καζούλη στο Σταυρό του Νότου. Επίσης από Ζίνα έγινε Ζηνοβία. Καθόλου κακή.