Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΒΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ…

Κανείς ΔΕΝ μπόρεσε να κάνει κάτι να χάσει το τρένο…. Το οποίο Τραγούδησε πολλές φόρες για μας…..

Οι πολιτικές του απόψεις ήταν συνυφασμένες προφανώς με τις απόψεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Διαβάστε παρακάτω τι έλεγε σε συνέντευξή του.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο μεγαλύτερος βάρδος του λαϊκού τραγουδιού σε συνέντευξή στο aixmi, εκφράζει την λυσσαλέα οργή που νοιώθει για όλο το πολιτικό σύστημα!

«Αυτό που με εξοργίζει αφάνταστα είναι ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μου. Είναι όλοι τους θρασείς. Τις προάλλες άκουγα τον Παπανδρέου που έλεγε πως όταν μας είπε «λεφτά υπάρχουν» δεν εννοούσε αυτό που εννοούσαμε εμείς. Το θέμα είναι ότι καταλάβαμε αργά τι εννοούσε. Τα είχε κανονίσει όλα από πριν με το ΔΝΤ. Ο λαός, όμως, με αυτό το «λεφτά υπάρχουν» τον τίμησε, του έδωσε 160 βουλευτές. Μπορούσε να κάνει ένα νόμο στη Βουλή, να τον περάσει και να πάρει τα λεφτά από αυτούς που έχουν, αυτό που προσπαθεί σήμερα να μας πείσει ότι τέλοσπάντων εννοούσε και να τελείωνε το πράγμα» ενώ συνεχίζει λέγοντας «Γιατί και τότε που τέθηκε θέμα πτώχευσης ας το συζητάγαμε. Εξάλλου και τώρα θα πτωχεύσουμε. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα μας ζητήσουν να υποθηκεύσουμε την Ακρόπολη, τα νησιά, τους φυσικούς πόρους μας. Όλα, τα πάντα. Τώρα η πτώχευση θα είναι και αρπαγή».

«Δεν καταλαβαίνω απλώς τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Κλέβουν, λένε ψέματα γιατί δεν τους λέει κανένας τίποτα. Λέει ο Γιωργάκης όσα λέει και πάει και ψηφίζει το αντίθετο. Δεν ήταν υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού όταν βγήκε και είπε «λεφτά υπάρχουν κι εγώ θα τα μαζέψω»; Τι έκανε; Έφερε το ΔΝΤ μέσα. Δεν έπρεπε να τον πιάσουν;»

Αλήθειες που πονάνε από έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….. ΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ….