Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ένα τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη!

alt


Εδώ και ένα μήνα περίπου, έχει ανοίξει ένα περίπτερο διαφορετικό από τα άλλα, στη συμβολή των οδών Εγνατία με Ίωνος Δραγούμη.

Δεν έχει ούτε τσιγάρα, ούτε τηλεκάρτες, ούτε τα κλασικά είδη που πωλούνται στα ελληνικά περίπτερα, αλλά εικόνες, κομποσκοίνια και διάφορα άλλα εκκλησιαστικά είδη… Στην γύρω περιοχή του περιπτέρου, μυρίζει θυμίαμα, ενώ οι εκκλησιαστικές ψαλμωδίες που ακούγονται, συνεπαίρνουν τους περαστικούς.

Το περίπτερο αυτό, το έχει ένας άνδρας, ο οποίος συστήνεται ως μοναχός Αντώνιος. Όπως λέει ο ίδιος, ήταν μοναχός σε Μονή του Αγίου Όρους για 27 χρόνια και άνοιξε το περίπτερο για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thousandnews, αυτό δεν ισχύει. Περιπτερούχοι της Θεσσαλονίκης, αλλά και περίοικοι δήλωσαν πως ο συγκεκριμένος δεν είναι μοναχός, αλλά βάζει τη στολή του μοναχού για καθαρά εμπορικούς σκοπούς. «Αντί να είναι μικροπωλητής, προτίμησε να πάρει ένα περίπτερο, να βάλει τις εικόνες του, να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να πωλεί εικόνες φορώντας στολή μοναχού. Η κρίση σε κάνει και… παπά –περιπτερά», σχολίασαν!