Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: «ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»


ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: 
«ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
«ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ».
Στην Ελλάδα του σήμερα, ζούμε καθημερινά  την επιδρομή της συγκυβέρνησης των προσκυνημένων στην Τρόικα.
Με μισθούς πείνας, απολύσεις, ακρίβεια, φόρους, συνταξιούχους στα συσσίτια, παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο σοκ της σκληρής και άθλιας ζωής που μας  επέβαλλαν  και οδηγούνται στην αυτοκτονία , νέοι άνεργοι και  επιστήμονες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας την ελπίδα.
 Σκάνδαλα που κουκουλώνονται με συνοπτικές διαδικασίες , διαφθορά  και  ασυλία σε μεγαλοκαρχαρίες…
Συμπολίτες μας χωρίς ρεύμα λόγο αδυναμίας καταβολής του κεφαλικού φόρου, το χαράτσι. Χωρίς φάρμακα και περίθαλψη.
 Περιουσίες που χάνονται, αποταμιεύσεις που εξανεμίζονται από την ακρίβεια και για την πληρωμή φόρων…
Επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη.
Εικόνες γύρω μας μια άλλης Ελλάδας, της φτώχιας και της εξαθλίωσης.
Όλες αυτές τις αλήθειες κάποιοι τις λένε «λαϊκισμό», για να απαξιώσουν την πραγματικότητα ή  «ως έχοντες»  αδιαφορούν για την πραγματικότητα…
Ή  ακόμη χειρότερα, γιατί δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω τους στην Ελλάδα της απόγνωσης, γιατί είναι εγκλωβισμένοι στα γυάλινα κλουβιά της εξουσίας… Κι ενώ όλοι οι Έλληνες, παρακολουθούν με αγανάκτηση όσα συμβαίνουν,
το σύστημα εξουσίας του δικομματισμού, συνεχίζει με θράσος τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Χωρίς ντροπή. Χωρίς ανθρωπιά.
Ο πρόεδρος  ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος με περισσό θράσος διεκδικεί την ψήφο του λαού και υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ποιος; Ο πρωτεργάτης της σημερινής αθλιότητας, ο εμπνευστής του χαρατσίου, υπόσχεται έξοδο από το μνημόνιο σε τρία χρόνια, επαναλαμβάνοντας με άλλα λόγια, ρητορικά, το ιστορικό πλέον  «λεφτά υπάρχουν».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς, υπόσχεται, καταγγέλλει, διακηρύττει, κινδυνολογεί, υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ποιος; Αυτός που έριξε την κυβέρνησή του, αυτός που έκανε το « Όχι» του «Ναι» και  δεσμεύτηκε με τις υπογραφές του, τα ισόβια δεσμά στις επιταγές του ΔΝΤ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υποστηρίζουν,  την ίδια πολιτική υπέρ του μνημονίου.
Απέναντι σε αυτές τις γνωστές στείρες πολιτικές του κατεστημένου υπάρχει φως. Υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει ένας νέος δρόμος. Υπάρχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον αγωνιστή πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο. 
Με το κίνημά του, μας ενέπνευσε, μας ένωσε, απέναντι σε αυτά που μας πληγώνουν. Μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, με σημαιοφόρους τους νέους, δημιουργήθηκε το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η νέα γενιά τραβάει μπροστά με αρωγούς όλους εμάς, όλους εσάς, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες.
Εμείς, οι απλοί πολίτες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολίτες, ζούμε και βιώνουμε την αγανάκτηση, τον πόνο, τη  φτώχια των συμπολιτών μας.
Είμαστε κάθε μέρα μαζί και αγωνιούμε για όσα συμβαίνουν αλλά κυρίως για όσα θέλουν να επιβάλλουν…
Βενιζέλος και Σαμαράς, που αντιπροσωπεύουν το σύστημα εξουσίας των τελευταίων δεκαετιών, με  όσα έκαναν, ή με όσα δεν έκαναν, κατάντησαν την Ελλάδα Γαλλογερμανικό προτεκτοράτο. Αποικία του ΔΝΤ και των Τροικανών…
Σε όλα αυτά δε  μένουμε θεατές. Συμμετέχουμε. Διεκδικούμε. Αγωνιζόμαστε.
Τώρα όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση. Τώρα είναι η τελευταία μας μεγάλη ευκαιρία, να αντισταθούμε και να βροντοφωνάξουμε ΌΧΙ σε όλα όσα μας πληγώνουν, ΌΧΙ σε όλα όσα μας καταδικάζουν σε μια νέα κατοχή.
Οι  εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι αφετηρία  της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της Ελλάδας και της Πιερίας μας.
Είναι τώρα η ώρα που όπως λέει ο Καβάφης πρέπει  να πούμε το μεγάλο όχι . Γιατί «Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του...»
Πάμε όλοι μαζί τώρα χωρίς φόβο και διλλήματα, να πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας. Πριν είναι  αργά. Να νοιώσουμε ξανά περήφανοι, δυνατοί. Ωραίοι σαν Έλληνες.
Με τη σκέψη στα παιδιά μας και στην αιματοβαμμένη όμορφη πατρίδα μας, ας φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας . Γιατί αυτή την πατρίδα τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας κι έχουμε χρέος να την παραδώσουμε σε αυτά, περήφανη, παραγωγική, δυνατή, ανεξάρτητη και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.          
                 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ