Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προετοιμασίες στην Αριστοτέλους για την ομιλία της Παπαρήγα απόψε στη Θεσσαλονίκη (FOTOS&VIDEOS)


Παρά την αντίθεση Μπουτάρη, να παραχωρείται η πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει απόψε στις 8:30 το βράδυ και ήδη οι ετοιμασίες στην πλατεία έχουν αρχίσει.
«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί θα αγνοούν ουσιαστικά, μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης την προηγούμενη εβδομάδα. Αστειότητα, χαρακτήρισε το ΚΚΕ, τα όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Είναι τουλάχιστον
προκλητικό η δημοτική διοίκηση που έχει βάλλει τη δική της αντιλαϊκή σφραγίδα δίπλα σε αυτή την κυβέρνηση, να δηλώνει πως για αυτά ευθύνονται οι πολιτικές συγκεντρώσεις. Την ίδια στιγμή που τη μετατρέπει σε απέραντο τσίρκο αντιαισθητικών σταντ», επισήμανε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
 
Πάντως, η πλατεία Αριστοτέλους πήρε φωτιά. Δύο πράγματα μας έκαναν εντύπωση. Το προεκλογικό φυλλάδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που μοίραζε ένας νεαρός στην πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και οι μαύροι, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους και πωλούσαν «χακούνα ματάτα»! Κάποιος μάλιστα, ακούγεται και στο βίντεο!
altaltaltalt