Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ


ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 26-04-2012 Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ
 Οι άποροι της Πιερίας αποκτούν ΠΛΕΟΝ το δικό τους ασφαλιστικό Γραφείο, στο οποίο θα εργάζονται τα παιδιά των οικογενειών τους. Την ιδέα αυτή συνέλαβε και υλοποιεί ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Τζήμας,    (Έφορος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας  Συντονιστής Δ/ντής Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης & Σύμβουλος Τραπεζοασφαλιστικών – Νομικής Προστασίας).
 Όπως ο ίδιος δήλωσε στις επαφές με τις οικογένειες των απόρων της Πιερίας διαπίστωσε  την τραγική οικονομική τους κατάσταση.  Οι οικογένειες αυτές έχουν παιδία τα οποία προφανώς εκ’ της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την Χώρα, μεγάλο ποσοστό ευθύνης έχουν οι πολιτικοί γι’ αυτό και με δεδομένο ότι η ανακάμψει ΔΕΝ είναι ορατή στο προσεχείς μέλλον, δεν έχουν καμία τύχη για εργασία. Έτσι με την ίδρυση του ασφαλιστικού αυτού γραφείου, τα παιδιά των απόρων θα μπορούν να εργάζονται και να εισπράττουν ένα μηνιαίο εισόδημα.

 Ήδη έχουν καταβληθεί τα χρήματα για την αγορά εξοπλισμού, και έχει επιλεγεί ο χώρος στέγασής τους. Στο ασφαλιστικό γραφείο αυτό θα μπορούν συμπολίτες μας να ασφαλίζονται και με τον τρόπο αυτό να βοηθούν τις άπορες οικογένειες του νομό μας.
 Με την μεσολάβηση του Αθανασίου Τζήμα έχει επιτευχθεί το ανώτερο ποσοστό προμηθειών, έτσι ώστε το μηνιαίο εισόδημα να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Σύμφωνα με το ασφαλιστικό δίκαιο ο Αθανάσιος Τζήμας ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, έχει την δυνατότητα κάλυψης έτσι ώστε να είναι καθ’ όλα νόμιμη η λειτουργία του γραφείου αυτού, στο οποίο θα υπάρχει χώρος εκπαίδευσης.