Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Δηλαδή, 30 με 40 μεραρχίες" ...



Ανατριχίλα. Θαυμαστής του Χίτλερ. Στο Άουσβιτς και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, "δεν υπήρχαν φούρνοι, ούτε θάλαμοι αερίων" , λέει.
Ομολογεί (εκπομπή "Πρωταγωνιστές" , MEGA) πως είναι υπέρ της βίας. "Αν μου πετάξει κάποιος ένα ποτήρι, εγώ θα του πετάξω ένα μπουκάλι στο κεφάλι" .
Ειρωνεύεται τους ειρηνιστές. "Να φορέσουν ένα πορτοκαλί μανδύα και να κρεμάσουν και κουδουνάκια να τους βλέπουμε" .
Θεωρεί κατόρθωμα τη βία κατά των αλλοδαπών. "Αν ο λαθρομετανάστης ληστέψει κάποιον Έλληνα, πως θα τον αντιμετωπίσουμε; Με τη βία. Αν κάποιος κατουρήσει στο ιερό της εκκλησίας, τι θα του πούμε; Μην κατουράτε κύριε Πακιστανέ στο ιερό; " .
Θρασύς, κυνικός. Δεν κρύβει σε κάθε του φράση το μίσος του για τη Δημοκρατία.
Τον ιδρυτή της Ν.Δ. , Κωνσταντίνο Καραμανλή, δεν...

τον θεωρεί δημοκράτη.
"Δημοκράτης ήταν ο Καραμανλής; " , αναρωτιέται ειρωνικά και προσθέτει, "άλλωστε, ο Γκιζίκης τον όρκισε" .
Για την επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος Ευθυμίου από μέλη της Χρυσής Αυγής: "σιγά τη βία. Νερό του ρίξανε. Ο Ευθυμίου δεν ήταν μήπως υπέρ της βίας; Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει ότι έβαζε βόμβες; " .
Και μέσα στο παραληρηματικό θαυμασμό του για τη βία, αποκάλυψε και τον ευσεβή του πόθο. "Όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, δε θα υπάρχει βία" .
Χλεύασε τους ομοφυλόφιλους, τους χαρακτήρισε μη φυσιολογικούς και μ' ένα είδος αποτροπιασμού στον τόνο της φωνής του, είπε "δε θα 'μουν περήφανος, αν ήμουν αδερφή" .
Χαρακτήρισε το Χίτλερ "μεγάλο ηγέτη" και απείλησε τους αριστερούς, πως αν μέσα στη Βουλή τον συνδέσουν μ' αυτόν, θα βγάλει τα κονδύλια που έπαιρναν από τη Σοβιετική Ένωση και τον Τσαουσέσκου.
Τέλος, δήλωσε με υπερηφάνεια, "μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Κάπου 30 με 40 μεραρχίες. Κάνω αυτή τη σύγκριση, γιατί μ' αρέσει ο στρατός. Κακό είναι; " .
Αλήθεια, γιατί 'δωσαν βήμα απόψε στο MEGA σ' αυτόν το Νεοναζί; ...