Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το έγγραφο που βγήκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως το έγγραφο που κυκλοφόρησε με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την πιθανότητα συμμετοχής τους σε κυβέρνηση σωτηρίας, είναι πλαστό. Μάλιστα τόνισε πως δεν θα...
πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Καρολο Παπούλια μόνο και μόνο για να κάνει κουβεντούλα και αλισβερίσι. «Δεν πάω να συζητήσω για non paprer, αλλά μόνο για να ενημερωθώ επίσημα για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας».

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή στον Ant1 υποστήριξε πως θα μεταβεί στο προεδρικό Μέγαρο μόνο αν ισχύσουν οι επτά προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο κ. Καμμένος είπε πως δε παραστεί στη μία το μεσημέρι στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια σε περίπτωση που το αντικείμενο συζήτησης θα είναι το επίμαχο έγγραφο.

Από την πλευρά της η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι ο κ. Καμμένος παρέδωσε το σχετικό έγγραφο, το οποίο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε πως το κείμενο που αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και τηλεόραση και διέρρευσε από την προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό. Σύμφωνα με αυτό ο Πάνος Καμμένος θα δεχόταν την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας -προσωπικοτήτων σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης για την πατρίδα. Μάλιστα σε περίπτωση που θα συμφωνούσε στη δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας», θα γινόταν ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από στελεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ.Καμμένος πάντως ξεκαθάρισε πως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε μόνο τις θέσεις του κόμματος του προφορικά και εξέθεσε τους 7 όρους που θέτει και στους οποίους δεν περιλαμβάνεται κανένα σενάριο για κυβέρνηση υπό συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

Μάλιστα στους λογαριασμούς του σε twitter και facebook χαρακτήρισε ως κατασκευασμένο το δημοσίευμα με το έγγραφο - ντοκουμέντο και μάλιστα παρέθεσε και τα πρακτικά από την προεδρεία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα Ο κ.Καμμένος έγραψε:

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΑΜΑΡΑ.

ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



Η επιστολή Καμμένου