Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εδώ έρχεται το κλασσικό «Η ζωή αντιγράφει την τέχνη».

Ο Θανάσης Πλεύρης γλυκοκοιτάζει προς ΝΔ μεριά και με πρόσχημα τη δημιουργία αναχώματος της Δεξιάς απέναντι στη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα έλεγε «όχι» στο πιθανό πανδεξιό κάλεσμα του Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. ως άλλος Nick Fury, είναι έτοιμος να δεχτεί στην αγκαλιά του όλα τα παραστρατημένα παιδιά της «πολυκατοικίας» του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι Avengers της Δεξιάς που θα νικήσουν τους αριστερούς ιμπεριαλιστές του Λόκι-Τσίπρα (που φταίει για όλα).

Το σίκουελ του γνωστού blockbuster είναι έτοιμο και δείχνει ικανό να σπάσει τις κάλπες.

Η διανομή των ρόλων έχει ως εξής:

Nick Fury: Φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος καλεί όλες τις δεξιές δυνάμεις να ενωθούν κάτω από το μονόφθαλμο (και κοντόφθαλμο) βλέμμα του.

Μαύρη Χήρα: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως πήρε αυτό το ρόλο η Ντόρα επειδή είναι χήρα και στην πραγματικότητα, αλλά επειδή λόγω έλλειψης εξουσίας, κλαίει σαν τη χήρα στο κρεβάτι. Ξηγηθήκαμε;

Βορ: Ποιος άλλος θα ταίριαζε σ’αυτό το ρόλο; Ποιος Θορ και παπαριές…

Iron Man: Εννοείται ο Πλεύρης, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα σίδερο στο χέρι. Για να σιδερώνει τα τέλεια κοστούμια του.

Απίθανος Χουλκ: Ο ρόλος δίνεται άξια στον Στέφανο Μάνο, ο οποίος αν θυμώσει πολύ, μπορεί να «πρασινίσει» πάλι. Στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ φυσικά.

Hawkeye: Ένα μικρό σπόιλερ από την original βερσιόν: Ο συγκεκριμένος ήρωας στην αρχή της ταινίας προδίδει τους συμμάχους του. Ε, δεν του πάει του Καρατζαφέρη;

Captain Macedonica: Ο πρώην νομάρχης της καρδιάς μας είναι εδώ, ενωμένος δυνατός να βοηθήσει τους φίλους του μετά από 70 χρόνια ύπνου.

http://2.bp.blogspot.com/-3_30tF6rvmA/T7ZYtmOhC4I/AAAAAAAAIzk/uL3hzB4E0Rg/s1600/theNDangers.png