Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι παρατηρείται μεγάλη κίνηση έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών.



Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ετεροδημότες που ανασύρουν τις τελευταίες οικονομίες του για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Τραπεζίτες πάντως ισχυρίζονται ότι όσο ο Τσίπρας ανεβαίνει, τα ΑΤΜ αδειάζουν. Αν...
εκλεγεί τη Δευτέρα η ρευστότητα στην αγορά θα χτυπήσει «ταβάνι». Σε λίγες μέρες και όταν σωθούν τα λεφτά, η ανταλλακτική οικονομία θα είναι γεγονός και ο δρόμος προς τον σοσιαλισμό ανοικτός.



Ένα είναι πάντως βέβαιο: ο Σαμαράς θα κερδίσει τις εκλογές ανήμερα των γενεθλίων της Ντόρας!!!

Για όσους νομίζουν ότι αστειευόμαστε ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω λινκ: http://el.wikipedia.org/

Ο Καμμένος όμως δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και κάλεσε σήμερα εκ νέου τον Τσίπρα να συν – διαχειριστούν το τριτοκοσμικό όραμα του.

Ιστορική ημέρα πάντως η σημερινή: την επόμενη φορά που το ΠΑΣΟΚ θα κάνει την κεντρική του προεκλογική του εκστρατεία ημέρα Παρασκευή, θα έχει επανεμφανιστεί ο κομήτης του Χάλεϊ (περί το 2061)

Προσωπική επιστολή από τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε ο Καρατζαφέρης:
«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Θα ήθελε πολύ να τη δημοσιοποιήσει αλλά είναι άκρως απόρρητη και προσωπική. Τότε θα αποδεικνυόταν ενδεχομένως ότι πρόκειται για συνονόματο εξάδελφο του Ρώσου Προέδρου.

Μετά τις εκλογές, θα τον παρακαλούσα να μου την αποστείλει, έτσι ώστε να την αρχειοθετήσω με τις επιστολές ερωτικής εξομολόγησης της Σκάρλετ.

Γιατί αν δεν υπήρχε ο δεσμός μας αποκλείεται να έπαιρνε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας…

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο μεταξύ έγινε ειδήμων των κρίσεων και των ακραίων καταστάσεων, όπως μας ενημερώνει φίλος αναγνώστης Αφού έκανε τα πειράματά του στους ιθαγενείς τώρα πηγαίνει σε συνέδρια για να περιγράψει τις εμπειρίες του. Λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές ο πρώην πρωθυπουργός προσκλήθηκε σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου St. Gallen της Ελβετίας, με θέμα: «Χάραξη πολιτικής σε ακραίες συνθήκες». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 42ου Συμποσίου του Πανεπιστημίου St. Gallen, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση των κινδύνων (Facing Risk), στην οικονομία και την πολιτική.

Η μεγάλη απόδραση της Δευτέρας

Το παιδικό όνειρο του ΓΑΠ ήταν να γίνει ακαδημαϊκός, αλλά τα έφερε έτσι άσχημα η ζωή (η δική μας) και έγινε Πρωθυπουργός. Με τόσο πρωτότυπη έρευνα μεγάλης κλίμακας, προσδοκά να γίνει δεκτός σε όλα τα συνέδρια. Δημιούργησε ακραίες καταστάσεις στην Ελλάδα για να έχει για χρόνια εκπαιδευτικό υλικό. Συνεδριακός τουρισμός…

Στο πεδίο του «πολιτικού τουρισμού», μαίνεται η επιδημία στήριξης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Με σύνθημα «κράτα με να σε κρατώ, δεκαεπτά τοις εκατό» (αθροιστικά), δίνουν και μαζί και χώρια τον προεκλογικό αγώνα …

Αν δεν έχουμε κάτι να προσάψουμε σε κάποιον, προτιμότερη είναι η σιωπή, από αστεία επιχειρήματα: για μεγαλοϊδεατισμό βγήκαν κάποιοι και κατηγόρησαν τον Σαμαρά, καθώς στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ η Αγιά Σοφιά εμφανίζεται χωρίς μιναρέδες.

Η χιλιόχρονη αυτοκρατορία των Ελλήνων του Μεσαίωνα τους ζητά συγγνώμη που δεν είχαν προβλέψει την κατάκτηση των Οθωμανών. Θα είχαν συμπεριλάβει τους μιναρέδες στα αρχικά σχέδια…

Μικρός Οδυσσέας