Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τo διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου


Συνέλληνες, συμπολίτες
Στις 6Μάιου ανατρέψατε το σάπιο πολιτικό σύστημα, τώρα θα το κατεδαφίσετε, θα εδραιώσετε τη στάση σας απέναντι στους μνημονιακούς συνεταίρους Σαμαρά – Βενιζέλο, οι οποίοι υπό το κράτος πανικού προσπαθούν να φορέσουν το φορμαλιστικό μανδύα του αντιμνημονικού παραπλανώντας το λαό. Ο δε κ. Σαμαράς, ο γενίτσαρος του μνημονίου, προσπαθεί να μας εξαπατήσει χρησιμοποιώντας περιτύλιγμα στο δηλητηριώδες φάρμακο της δανειακής σύμβασης. Έτσι λοιπόν εφευρίσκει το ψευτοδίλημμα Ευρώ η δραχμή, το οποίο έφαγε το συμφοιτητή του Γ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία. Κ.Σαμαρά, τρυφηλέ και άπραγε πολιτικέ, τουλάχιστο δεν διδάσκεσαι από τα λάθη του αντιπάλου σου, η πολιτική δεν είναι για παιδιά. Η κάλτσα του δικομματισμού ξηλώθηκε,ακόμα και ο καλπονοθευτικός νόμος αποδυναμώθηκε και στράφηκε εκδικητικά εναντίον σας, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, έρχεται η άτεγκτη καταδίκη του Ελληνικού λαού στις εκλογές του Ιουνίου.
Εμείς οι ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχομε τίποτε με τον απλό Έλληνα ψηφοφόρο, αλλά με τον χαμαιλέοντα και προδότη, αδέξιο και εξουσιομανή, ανίκανο και τρυφηλό πολιτικό, Σαμαρά, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες με καιροσκοπισμό και ιδιοτέλεια αναρριχήθηκε σε αρχηγό της Ν.Δ. Μπροστά στην καρέκλα της εξουσίας πρόδωσε αρχές και αξίες, μία λαοθάλασσα800.000 ψηφοφόρων που τον ανέδειξαν στο χώρο αυτό, πρόδωσε εντέλει τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση του Νοεμβρίου 2009.
Όπως το 1993 αναδείχθηκες ψευτοεπαναστάτης και από χελιδόνι της πολιτικής άνοιξης κατέληξες κόρακας της καταστροφής, έτσι και τώρα από υπερβάτης του μνημονίου κατάντησες συναυτουργός και συλλειτουργός του,πραιτοριανός και προτέκτορας της Γερμανίας. Πρέπει να γνωρίζεις φίλαρχε κ. Σαμαρά ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, όπως και τα παιδία παίζει στην πολιτική αποτελούν τα επίχειρα που εισπράττονται.
Κ. Σαμαρά με μεθόδους και κινήσεις συρραφών,επανασυγκολλήσεων και μεταγραφών που συνάδουν με το πνεύμα της φιλαρχίας και προδοσίας από το οποίο διακατέχεσαι δεν θα σωθείς, διότι είναι αποτρόπαιες και ανεδαφικές στον Ελληνικό λαό, στερούνται κοινωνικής ανοχής και αποδοχής. Τέτοια πολιτικά συσσωματώματα ανάγκης και καιροσκοπισμού δεν πολλαπλασιάζονται, αλλά αθροίζονται σε σύνολα μικρότερων μεγεθών των αρχικών υποσυνόλων. Είναι παιχνίδια και υποδηλώνουν σπασμωδικές ενέργειες πανικού μπροστά στον επερχόμενο πολιτικό σου θάνατο, μέρα ήρθες και νύκτα θα φύγεις, αν και έπρεπε έτσι που τα έκανες.
Έτσι λοιπόν τον Ιούνιο θα φυσήξει το μελτέμι της Αλλαγής και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους νεκροθάφτες του Ελληνικού λαού, τους όψιμους δηλωσίες του μνημονίου Σαμαρά – Βενιζέλο, τους υποκριτές και φαρισαίους της πολιτικής, που πνέουν τα λοίσθια. Σήμερα η Ελλάδα και η Γαλλία, αύριο και η Γερμανία, φυσάει βοριάς απ΄το νοτιά κι όλα τα΄αλλάζει….
Κατερίνη 23.05.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
“Ανεξάρτητος Έλληνας “