Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


Σ



Εκλεισε και τυπικά η φετινή χρονιά για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με μία αποχαιρετιστήρια συνάντηση γονέων και υπευθύνων της ΣΧΟΛΗΣ, όπου έγινε μία γόνιμη συζήτηση, απολογισμός και προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, καθώς επίσης και ανακοινώσεις απο την Διοίκηση.
- Ο απολογισμός κρίνεται ...

θετικός για μία νεοσύστατη ακαδημία, με καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα της τα τμήματα και με αρκετά καλή οργανωτική παρουσία με τα όποια λάθη έγιναν στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της.

- Επισης,έγινε μνεία των έργων υποδομής που έγιναν (όπως η κλειστή αίθουσα-αναψυκτήριο),βελτίωση των αγωνιστικών χώρων που έγιναν φέτος, έργα που κόστισαν αρκετές χιλιάδες ευρώ στην ακαδημία, αφού εγιναν με δικές της δαπάνες.
- Εγινεεπιτόπια θεώρηση της κατασκευής του τρίτου γηπέδου, που υλοιπείται, αφού έχει στρωθεί το υπέδαφος και το μόνο που απομένει είναι η σπορά του.
- Στην χθεσινή συνάντηση ανακοινώθηκε απο τον πρόεδρο Δημήτρη Καλαϊτζή,ότι στις ακαδημίες προστέθηκε επικεφαλής του υπάρχοντος τεχνικού τίμ ώς ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ο γνωστός και έμπειρος προπονητής ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.
Η ανακοίνωση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών, που βλέπουν ότι η προσπάθεια όχι απλά συνεχίζεται, αλλά σε οργάνωση δομή και λειτουργία, γίνονται κινήσεις για μελλοντική λειτουργία στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαικών ακαδημιών.
Ο νέος τεχνικός σύμβουλος Κώστας Μυστακίδης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Μυστακίδη (που θα προπονεί το αντρικό τμήμα) και την Δοίκηση, θα σχεδιάσουν την καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας, των μικρών τμημάτων υποδομής, τις επιλογές των καλυτέρων παιδιών για τα αγωνιστικά τμήματα.
Ο νέος τεχνικός σύμβουλος Κώστας Μυστακίδης με την ιδιότητά του αυτή, θα παρακολουθεί όλα τα τμήματα, την εύρυθμη λειτουργία τους,θα σχεδιάζει τις προπονητικές μονάδες σε συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων, θα συντονίζει, θα εντοπίζει και θα αξιολογεί την πρόοδο των παιδιών ταλέντων, θα συνδράμει στις ατομικές βελτιώσεις τους, με εθελοντικές εξειδικευμένες ατομικές προπονήσεις, για εκείνα τα παιδιά που είναι σε στάδιο να κάνουν το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Επίσης θα οργανώσει τα τουρνουά που θα γίνουν στην ΣΧΟΛΗ, την συμμετοχή σε άλλα τουρνουά, τα δοκιμαστικά για παιδιά που είναι έτοιμα να επιδιώξουν το μεγαλο άλμα στην καριέρα τους.
Ναί μέν ο σκοπός της ΣΧΟΛΗΣ είναι ο μαζικός αθλητισμός και η υγιής άθληση στις μικρές ηλικίες αλλά παράλληλα ο σκοπός για να δοθεί η απιτούμενη βοήθεια στην βελτίωση των παιδιών, με την"παραγωγή ταλέντων" στις μεγαλύτερες ηλικίες και η πρωώθησή τους για επαγγελματική καριέρα.
Ηδη η φιλοσοφία να αγωνίζονται στο αντρικό τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ νεαροί, αποδίδει αφού είναι καταφανής η βελτίωση πολλών παιδιών,οι συμμετοχή πολλών παιδιών σε όλα τα τμήματα των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Ηδη (το έδειξε και στη φετινή χρονιά) η ΣΧΟΛΗ διαθέτει τις απαιτούμενες σχέσεις και τώρα ακόμη πιό οργανωμένα, αφού ενέτεξε στην δύναμή του και τον υπεύθυνο μάνατζερ και σκάουτιγκ για ολη την Ελλάδα της μεγάλης Γερμανικής εταιρείας SPORT EXPERT ,τον Κώστα Μυστακίδη.
Ο Κώστας Μυστακίδης μιλώντας χθές στους γονείς "στάθηκε στην αναγκαιότητα συσπείρωσης των γονέων, αλλά ιδιαίτερα στην προσωπικη θέληση και ικανοποίηση των παιδιών που δουλεύουν και ανήκουν σε μία τέτοια ακαδημία".
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
- Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής που ξεκινούν απο σήμερα, οι συνενοήσεις και επαφές για να ενταχθούν επιλεγμένοι ποδοσφαιριστέςστο αντρικό τμήμα και στα δύο αγωνιστικά τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ και ΠΑΙΔΙΚΟΥ, στο τηλέφωνο 6982766856.