Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πιστός στην παράδοση και συνεπής στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή το απόγευμα, 19 Αυγούστου.



Πριν από το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ (Κ-20)

Πιστός στην παράδοση και συνεπής στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή το απόγευμα, 19 Αυγούστου,πριν τον φιλικό αγώνα με τον ΠΙΕΡΙΚΟ(Κ-20). Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας Άγγελος του Αγίου Νικολάου, που ευχήθηκε στους παίκτες επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.

Στην τελετή παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Κρανιώτη, οι προπονητές Δημήτριος Μυτιληναίος και Νικόλαος Μαρνέλας και όλοι οι ποδοσφαιριστές που δείχνουν συνειδητοποιημένοι και προετοιμασμένοι να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012 – 2013.
Η προετοιμασία συνεχίζεται στο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ σε άριστο κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις,γνωρίζοντας ότι όσο περισσότερο κουραστούν αυτόν τον μήνα, τόσο τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά μόλις αρχίσουν τα επίσημα ματς (κύπελλο,πρωτάθλημα).
Μια πολύ καλή πρόβα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τον ΠΙΕΡΙΚΟ (Κ-20) αποτέλεσε και το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έληξε με σκορ1-2 υπέρ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ο αγώνας έδειξε ότι υπάρχει υποδομή και βάθος και στις δύο ομάδες και οι τεχνικοί τους έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Οι τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες απόλαυσαν τεχνικό και ανοικτό ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Τα ονόματα εξάλλου από μόνα τους – ΑΠΟΛΛΩΝ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ – προσδίδουν τη σωστή οντότητα στους συλλόγους, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζονται.

Σωτ.Δ. Μασταγκάς