Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Και νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αυτή τη φορά στην Ιστιοπλοΐα.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ LASER 4,7 ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ





Και νέα μεγάλη διεθνής επιτυχία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αυτή τη φορά στην Ιστιοπλοΐα.
Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. όπως φαίνεται έχει βρει τον δρόμο προς την επιτυχία και τον ακολουθεί πιστά, φέρνοντας διαρκώς διεθνείς επιτυχίες στην Πιερία.

Η νέα επιτυχία έρχεται από την ιστιοπλόο του Ν.Ο.ΚΑΤ. Ζωή Μανιώτη,η οποία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser4,7 κάτω των 16 ετών που πραγματοποιήθηκε12-18 Αυγούστου στην Αυστρία κατέκτησε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 42 συμμετοχές από τη γηραιά ήπειρο.
Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της Κατερινιώτισσας πρωταθλήτριας φάνηκε από την αρχή όπου με τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες κατατάχθηκε 8ηκαι προκρίθηκε στον Χρυσό Στόλο.
Η άπνοια και οι συνεχώς εναλλασσόμενοι άνεμοι ταλαιπώρησαν τους νεαρούς ιστιοπλόους τις επόμενες ημέρες των αγώνων, αλλά δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τη Μανιώτη η οποία πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και στις ιστιοδρομίες που ακολούθησαν, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης και να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Δίπλα της πανηγύρισε τη μεγάλη επιτυχία και ο πατέρας της αθλήτριας,κ.Χαράλαμπος Μανιώτης,που συμμετείχε στη διοργάνωση ως Διεθνής Διαιτητής.
Πολύ ευχαριστημένος με την διάκριση της αθλήτριάς του δήλωσε ο προπονητής Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Νίκος Σταυρίδηςο οποίος πρόσθεσε « η Ζωή αντέδρασε πολύ θετικά στην πρώτη συμμετοχή της σε διεθνείς αγώνες. Βασικός μας στόχος ήταν αρχικά να προκριθεί στον χρυσό στόλο μέσα στην πρώτη δεκάδα και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει για το καλύτερο. Η Τρίτη θέση στην Ευρώπη είναι σίγουρα πολύ μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι η Ζωή είναι ικανή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον»
ΟΠρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Γεώργιος Μελετλίδηςδήλωσε: είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα μεγάλη διεθνή επιτυχία που έφερε η Ζωή Μανιώτη στην Πιερία μας. Η Ζωή έρχεται να συνεχίσει μια παράδοση Πανελλήνιων και Διεθνών επιτυχιών στην ιστιοπλοΐα του Ν.Ο.ΚΑΤ. ακολουθώντας τον δρόμο της Ευρωπαϊκής διάκρισης που χάραξε παλιότερα ο Κώστας Ντιτσιόπουλος αλλά και ταυτόχρονα δείχνοντας τον δρόμο και σε νεαρότερους αθλητές που θα θελήσουν να ακολουθήσουν τα βήματά της. Η Διοίκηση του Ν.Ο.ΚΑΤ.και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα της, όπως και σε κάθε αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ. προσπαθώντας να στηρίξουμε την προσπάθειά τους, όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στις δύσκολες καταστάσεις πού όλοι μας βιώνουμε. Η χαρά που μας έδωσε η Ζωή με την επιτυχία της είναι ακόμη πιο πολύτιμη αυτές τις ημέρες. Τις ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και επιτυχίες.