Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ :


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σχετικά με το σύνδρομο αντιρατσιστικής υστερίας που έχει καταλάβει τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ορφανά του Τσαουσέσκου) με αφορμή την ίδρυση τράπεζας αίματος και αιμοπεταλίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Νομό Πιερίας (σχετικός σύνδεσμος: http://lefteria.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8823.html?m=1), ερωτούμε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα τα εξής:
  1. Υπάρχει όντως ρατσισμός στην Πατρίδα μας.....μήπως όμως στρέφεται κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ το γένος;
  2. Από πότε η αιμοδοσία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ρατσισμός και φασισμός; Ας ανοίξουν οι σύντροφοι μια εγκυκλοπαίδεια για τον ορισμό των παραπάνω όρων!
  3. Με ποια επιστημονική μέθοδο απέδειξαν πως οι άνθρωποι δεν έχουν χρώμα και φυλή; Ωραία υπεράσπιση της διαφορετικότητας!
  4. Με πιο δικαίωμα προτρέπουν τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης, τον οποίο και κατονομάζουν, και τους συλλόγους εργαζομένων να πράξουν την παράνομη ενέργεια της ακύρωσης τράπεζας αίματος, ενώ είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να ιδρύει τράπεζα αίματος; Μήπως ζήλεψαν τις μεθόδους των ιδεολογικών τους πατεράδων του πρώην ανατολικού μπλοκ;
Αν το ζητούμενο είναι να σωθούν πρώτα οι λαθροέποικοι σε περίπτωση ανάγκης αίματος και αιμοπεταλίων, ας φτιάξουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δική τους τράπεζα αίματος μόνο για λαθρομετανάστες, σύμφωνα με το δικό τους δόγμα που είναι.....είσαι ξένος....ζεις....είσαι Έλληνας...πεθαίνεις.
Εμείς ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάντως επιλέγουμε να βοηθούμε πρώτα τους Έλληνες!
Σύντροφοι, περαστικά σας!