Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε ομαδική παραγγελία για πιστοποιημένο Βιολογικό Ελαιόλαδο από την Πιερική Κίνηση.


Η Εθελοντική Ομάδα Πιερική Κίνηση ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη παραγγελία βιολογικού λαδιού που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και την ικανοποίηση του κόσμου για την ποιότητα και τη γεύση του λαδιού, ξεκινάει νέα ομαδική παραγγελία για πιστοποιημένο Βιολογικό Ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδο ποικιλίας ‘Μανάκι’ με οξύτητα 0,3 προέρχεται από τα Δολιανά Αρκαδίας από τον παραγωγό κ. Ιατρίδη Κωνσταντίνο.
Το λάδι είναι πιστοποιημένο από τη ΔΗΩ τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων και προέρχεται από ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται με βάση τους αυστηρότατους κανόνες της βιολογικής γεωργίας (Κοινοτικοί Κανονισμοί 834/2007 και 889/2008), που απαγορεύει τη χρήση χημικών λιπασμάτων (που ως γνωστόν μολύνουν τους υδάτινους πόρους) και τοξικών φυτοφαρμάκων (που ευθύνονται για τις αυξημένες καρκινοπάθειες των γεωργών και επιμολύνουν το ελαιόλαδο με κίνδυνο για τον καταναλωτή).
Διατίθεται σε δοχεία των 17 κιλών προς 50 ευρώ το δοχείο.( Η τιμή του ανά κιλό είναι περίπου 3 ευρώ)
Για παραγγελίες συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε στο www.pieriki-kinisi.blogspot.com και αν δεν υπάρχει πρόσβαση στο ιντερνετ στο τηλ. 6944255661.