Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..


Βαριές κουβέντες μεταξύ Χρυσοχοϊδη - Βενιζέλου...


Στην αρχή, φαινόταν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα ήταν ο μόνος από τους «κορυφαίους» που προσπαθούσε να βρει έναν κώδικα επικοινωνίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εξάλλου, ο πρώην υπουργός δεν ακολούθησε το δρόμο του ... Ανδρέα Λοβέρδου και της Άννας Διαμαντοπούλου, όταν οι δύο τελευταίοι αρνήθηκαν μια θέση στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ. Κι όμως, το γεγονός ότι ο Χρυσοχοΐδης συμμετέχει στα όργανα μάλλον δεν σημαίνει τίποτα. Χθες, αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εις επήκοον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και όλα δείχνουν ότι το ρήγμα στις σχέσεις τους είναι ανυπέρβλητο –αν υποτεθεί ότι οι λέξεις «πάντα» και «ποτέ» υπάρχουν στην πολιτική.

Εγκύρως πληροφορούμαι ότι στη χθεσινή τρικυμιώδη συνεδρίαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όταν κάποια στιγμή ο Βενιζέλος υπονόησε ότι όσοι διαφωνούσαν με το νομοσχέδιο Αρβανιτόπουλου υπηρετούσαν προσωπικές τους στρατηγικές, ο Χρυσοχοΐδης εξερράγη και είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε έντονο ύφος: «Μη μου μιλάς έτσι εμένα»! Μια ωραία ατμόσφαιρα….