Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πέθανε το "Πράσινο Μίλι"...Ο ηθοποιός Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, ευρέως γνωστός από την ερμηνεία του στην ταινία το "Πράσινο Μίλι", άφησε την Δευτέρα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, μόλις οκτώ εβδομάδες μετά από...
καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του διάσημου ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ντάνκαν, δήλωσε ότι στις 13 Ιουλίου ο ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά "δεν κατάφερε ποτέ να αναρρώσει πλήρως". Ο γνωστός ηθοποιός είχε προταθεί για Όσκαρ για την ερμηνεία του στη δραματική ταινία το "Πράσινο Μίλι".
Αμέσως μετά την είδηση θανάτου του αγαπητού ηθοποιού, ο συμπρωταγωνιστής του στο «Πράσινο Μίλι» Tom Hanks εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Έχω λυπηθεί απίστευτα με την απώλεια του Μεγάλου Mike. Ήταν ένας θησαυρός που όλοι ανακαλύψαμε στο πλατό για το ‘Πράσινο Μίλι’. Ήταν μαγικός. Ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και ο χαμός του μας αφήνει όλους θλιμμένους».. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Frank Darabont σε δήλωσή του, αναφέρει ότι είναι συντετριμμένος: «Ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί ή γνωρίζω. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, ένα υπόδειγμα τιμιότητας, ακεραιότητας και καλοσύνης. Η θλίψη που έχω δεν εκφράζεται».

Ο φίλος και συνάδελφός του Dwayne Johnson, «The Rock», που συμπρωταγωνίστησαν στο «The Scorpion King» έγραψε στο twitter του: «Όταν κάτι συμβαίνει, λέμε ότι γίνεται για κάποιον λόγο. ~ Michael Clarke Duncan 10/12/57 – 3/9/12 Θα μου λείψεις αδερφέ μου».