Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Ζωής όπου οι γηπεδούχοι της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ17) επικράτησαν 3-1 τον φιλοξενούμενο ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ στα πλαίσια της 2 αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.






Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Ζωής όπου οι γηπεδούχοι τηςΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ17) επικράτησαν 3-1τον φιλοξενούμενο ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ στα πλαίσια της 2 αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ τηςΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Οι παίκτες της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ17) πραγματοποίησαν καλή εμφάνηση και δίκαια κέρδισαν τον αγώνα.

Στο10' ο ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ Φ. με σούτ εκτός περιοχής ανοίγει το σκόρ για τους γηπεδούχους γράφοντάς το 1-0.
Στο15' ο ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ. Μετά απο πολύ όμορφο γύρισμα του ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗ Μ. με σούτ απο το ύψος της μικρής περιοχής γράφει το 2-0 που ήταν και το τελικο σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ πίεσε και κέρδισε πέναλτι το οποίο μετετρεψε σε γκολ με το σκορ να γίνετε 2-1.
Στο85' ο ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ. Πέρασε και τον τερματοφύλακα και εγραψε το τελικό 3-1.
Οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ επιδόθηκαν σε σκληρό παιχνιδι απο καποιο σημείο του αγώνα και μετα, με αποτέλεσμα να δεχτουν αρκετές κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα.
Απο την πλευρά των γηπεδούχων παρόλο το νεαρό της ηλικίας έδειξαν οτι είχαν την ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση ώστε να ανταπεξέλθουν στής απετίσεις του αγώνα,επίσης έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα.