Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο το Τριακοστό Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Αξιολογημένων Διαιτητών της Ο.Δ.Κ.Ε.




Πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο το Τριακοστό Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Αξιολογημένων Διαιτητών της Ο.Δ.Κ.Ε. Το φετινό σεμινάριο έλαβε χώρα σε δύο όμορφες περιοχές της Ελλάδος, την Ορεινή Ναυπακτία και την Ερέτρια Ευβοίας.
Στο1 γκρουπ των Διαιτητών Α2, το Σύνδεσμό μας εκπροσώπησε ο Διαιτητής Α2Ευφραιμίδης Σταύρος , στο 2 γκρουπ των Διαιτητών Α1 τα μέλη μας Τανατζής Γεώργιος – Παπαπέτρου Πέτρος και Ταρενίδης Σταύρος. Τα δύο αυτά γκρουπ πραγματοποιήθηκαν στην Ορεινή Ναυπακτία την χρονική περίοδο 21-25/10/12.

Στο3 γκρουπ που έλαβε χώρα στην Ερέτρια, το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι Ταρενίδης Κωνσταντίνος Διαιτητής Β’ Εθνικής, Χρυσάφης Σταύρος και Σαρακενίδης Βασίλειος, Διαιτητές Γ’ Εθνικής.
Μετά από πολλά χρόνια, ο Σύνδεσμός μας είχε πολυπληθή παρουσία στο Ετήσιο Σεμινάριο και το κυριότερο όλα τα μέλη του περάτωσαν με απόλυτη επιτυχία τόσο τις γραπτές όσο και τις αγωνιστικές δοκιμασίες κερδίζοντας έτσι επάξια τη συμμετοχή τους στις λίστες Διαιτητών που θα έχει στη διάθεση της η ΚΕΔ/ΕΟΚ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Σημαντικό γεγονός αποτέλεσε και η παρθενική παρουσία σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο των προσφάτως επιτυχόντων του Προστάζ 2012 μελών μας, Χρυσάφη Σταύρου και Σαρακενίδη Βασίλη οι οποίοι πήραν το χρίσμα του Διαιτητού Γ’ Εθνικής.
Ιδιαίτερη χαρά και τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για το Σύνδεσμο αποτελεί και η αξιολόγηση από την ΚΕΔ/ΕΟΚ του μέλους μας ΤΑΡΕΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως Διαιτητού Α2 Εθνικής Κατηγορίας . Το Δ.Σ. και τα μέλη τον συγχαίρουν και του εύχονται καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία .
Προπομπός όλων αυτών των επιτυχιών υπήρξαν οι παρουσίες των 2 Διεθνών μας Διαιτητών,Τανατζή Γεώργιου και Παπαπέτρου Πέτρο, σε τελικούς Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με επιστέγασμα την επιλογή και συμμετοχή στην λίστα Διαιτητών της Ευρωλίγκα του προέδρου του Συνδέσμου, Πέτρου Παπαπέτρου.
Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει για τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου μας, Δημήτρη Πόδα, για τον οποίο προσφάτως ολοκληρώθηκε μία επιτυχημένη περίοδος οχτώ χρόνων στο Δ.Σ. της Ο.Δ.Κ.Ε., στο νευραλγικό πόστο του ταμία του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ελλήνων Διαιτητών.

Ο Δημήτρης Πόδας προσέφερε τα μέγιστα τόσο στα δρώμενα της Ο.Δ.Κ.Ε. όσο και σε τοπικό επίπεδο για την Πιερική Καλαθοσφαίριση και Διαιτησία κοινωνώντας στο πανελλήνιο το υψηλό επίπεδο της Κατερινιώτικης Διαιτησίας.
Το Δ.Σ. νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει ειλικρινώς και του εύχεται δύναμη και κουράγιο να συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Πιερική Καλαθοσφαίριση και Διαιτησία.
Συνοπτικά οι αξιολογήσεις για την προσεχή αγωνιστική χρονιά έχουν ως εξής :
Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΔΙΕΘΝΗΣ)
2.ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ( ΔΙΕΘΝΗΣ)
3.ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2.ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ