Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑ




 
 Αγαπητοί  Πιεριείς  Συνέλληνες,
 
Η Πράξη  ”Αγάπης”  και  ” Προσφοράς” της τοπικής  κομματικής οργάνωσης και του προέδρου της αποτελεί  κακόγουστο επικοινωνιακό παιχνίδι  εξωραϊσμού της επαίσχυντης  πολιτικής της συγκυβέρνησης της   ΝΔ.
    Καταλάβετέ το δεν έχετε ηθικό έρεισμα, ούτε κοινωνική νομιμοποίηση  να προβαίνετε σε τέτοιες  άδολες  και ευγενικές χειρονομίες, όταν είστε συναυτουργοί και υπαίτιοι της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός.
    Κύριοι της  ΝΟΔΕ  θα ήταν προτιμότερο  να δώσετε το αντίτιμο της ”δωρεάς” σας στο χρέος του κόμματός σας, ώστε να απαλυνθεί το βάρος ο κόσμος εξαιτίας σας.
    Κύριε Πρόεδρε πρέπει να γνωρίζεις, όπως  ξέρω από προσωπική  εμπειρία, ότιοι οργανώσεις είναι τα μάτια και τα αυτιά του λαού, που παίρνουν τα μηνύματά του και συγχρόνως ασκούν έλεγχο στα κυβερνητικά τους στελέχη, ώστε να ενεργούν σύμφωνα με τις  ιδεολογικές αρχές της παράταξης  και τις προεκλογικές εξαγγελίες της. Δεν καταντούν  πιόνια  και πραιτοριανοί  της φίλιας  εξουσίας.
    Τέλος θέλω να πω ότι  ήταν τουλάχιστον άστοχη η όλη προσπάθεια του εκπροσώπου της εκκλησιάς το συγκεκριμένο γεγονός, διότι αντιβαίνει στο πνεύμα του χριστιανισμού καθώς και στο νόημα των λόγων του  Μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου μας  σχετικά με την κρίση.  
Ο εν λόγω Ιερέας  πρέπει να γνωρίζει  ότι στο κατά Μάρκον ευαγγέλιο 
Κ: 10, στ. 42,43 αναφέρει ότι η εξουσία, όπως η τωρινή, καταδυναστεύει και καταπιέζει τα έθνη,  άρα δεν χρειάζεται κάλυψη.
    Αιδώς  Αργείοι  πλησιάζει η ώρα της κρίσεως, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓH ΘΕΟΥ.
 
Κατερίνη  31.10.2012
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
                                                                
Ανεξάρτητος  Έλληνας
Μέλος  της  Σ.Ε. Πιερίας
        



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ