Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣ-ΟΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 4-12-2012




ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ H ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και συγκεκριμένα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5-12-2012
- Όλα τα Δημαρχεία εργάζονται για την εξυπηρέτηση του κοινού από το πρωί μέχρι ώρα 11.00.Tα γραφεία προσωπικού συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα από το πρωί.

-Από ώρα 11.00 μέχρι τέλος ωραρίου συνεχίζονται οι καταλήψεις σε όλα τα δημαρχεία του νομού. Οι εργαζόμενοι συγκεντρωνόμαστε στα κεντρικά καταστήματα των Δήμων για να συμμετέχουμε στις καταλήψεις.

ΠΕΜΠΤΗ 6-12-2012
-Όλα τα Δημαρχεία εργάζονται για την εξυπηρέτηση του κοινού από το πρωί μέχρι ώρα 11.00 Tα γραφεία προσωπικού συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα από το πρωί.

Μετά τις 11.00 συγκεντρωνόμαστε όλοι στο Δημαρχείο Κατερίνης για να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της Κατερίνης.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-12-2012
Όλα τα Δημαρχεία εργάζονται για την εξυπηρέτηση του κοινού από το πρωί μέχρι ώρα 11.00 Tα γραφεία προσωπικού συνεχίζουν να είναι αποκλεισμένα από το πρωί.

Μετά τις 11.00 όλοι οι εργαζόμενοι όλων των Δήμων συγκεντρωνόμαστε στο Δημαρχείο Κατερίνης για να πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη συνέλευση για να αποφασίσουμε την παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων μας.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Είναι σημαντικό να περιφρουρήσουμε και να εφαρμόσουμε την νέα μορφή που έχει πάρει ο αγώνας μας προκειμένου να συνδυαστεί αφ’ ενός η μερική εξυπηρέτηση του κοινού και αφετέρου να εξασφαλιστεί η διάρκεια των κινητοποιήσεών μας μέχρι την τελική νίκη:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΛΥΣΗ.
-ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ