Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Ν.Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης» σας προσκαλεί στο απογευματινό που διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ώρα 5.00 μ.μ. στο καφέ «Φιλίππειο» στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.


«Η Λάμψη της Αγάπης»


Ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης και Αγάπης Παιδιών και Εφήβων Κακοηθών Νοσημάτων «Η Λάμψη της Αγάπης» ιδρύθηκε το 2009 και αναγνωρίστηκε με την 233/2009 απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης και κατατέθηκε το καταστατικό του με αριθμό πράξης κατάθεσης 14/5-2009 στα βιβλία Σωματείων του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη.

Κύριος σκοπός της ίδρυσης του είναι η συμπαράσταση αλλά και στήριξη παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα αλλά και των οικογενειών τους.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων από την ημέρα της ίδρυσής του έχει οργανώσει με επιτυχία πολλές κοινωνικού περιεχομένου εκδηλώσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των οικογενειών που χρειάζονται την υποστήριξή του.

Σ’αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει όλη η χώρα, ο Σύλλογος καταβάλλει σημαντική προσπάθεια ώστε να ανακουφίσει με όποιον τρόπο μπορεί τα παιδιά που ασθενούν και τις οικογένειες τους που παλεύουν να ανταποκριθούν.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Ν.Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης» σας προσκαλεί στο απογευματινό που διοργανώνει το Σάββατο 8Δεκεμβρίου ώρα 5.00 μ.μ. στο καφέ «Φιλίππειο» στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.

Σκοπός, να χαρίσουμε χαμόγελα σε εκείνα τα παιδιά που περισσότερο έχουν ανάγκη την αγάπη, τη ζεστασιά μας.
Η παρουσία σας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στις οικογένειες των παιδιών που ασθενούν ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.

Φιλικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ