Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Tο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κατερίνη αποκτά φέτος ιδιαίτερη σημασία.



 


    Tο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κατερίνη αποκτά φέτος ιδιαίτερη σημασία.

Δεν θα είναι στολισμένο μόνο με λαμπιόνια, αλλά… κάτω από τα κλαδιά του θα υπάρχουν συγκεντρωμένα τρόφιμα που θα ανακουφίσουν, ενόψει των Αγίων Ημερών, οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ο Γιώργος Δ., μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας θα δωρίσει 200 έλατα στην ομάδα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Πρόκειται για έλατα τα οποία βρίσκονται σε ιδιόκτητο χωράφι του στα σύνορα του νομού Πιερίας με την Κοζάνη, σε υψόμετρο 1.400 μ. Στο παρελθόν φυτεύτηκαν έλατα για να πουληθούν ως χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Όπως ανέφερε στη «Μακεδονία» το μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης, Κωνσταντίνος Τσομίδης, ο κόσμος θα συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα και θα δώσει την παραγγελία. Απλώς, αντί για χρήματα θα φέρει τρόφιμα για να διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο. «Έχουμε λίστα από τη διεύθυνση υγείας και πρόνοιας του νομού μας με οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκες. Μετά με τη σειρά μας καλούμε εμείς τις οικογένειες και τους δίνουμε την ανάλογη ποσότητα», διευκρίνισε ο κ. Τσομίδης.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ