Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΡΕΣΝΑΣ 28 Τ.Κ. 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ/FAX : 2351037539

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
  Με έκπληξη διαβάσαμε στον τύπο την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ – ΣΑΡΙΣΑΣ για τον αγώνα που διεξηχθει το περασμένο Σάββατο, της Α’ Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ , στη Νάουσα εναντίον του τοπικού ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ .
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλο σωματείο του Βατανιακού, ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντρικής Μακεδονίας που έχει έδρα την Κατερίνη, είναι ανεξάρτητος από τον Σύνδεσμο Ημαθίας και τον Σύνδεσμο Κιλκίς που δραστηριοποιούνται στην ίδια Ένωση της Κεντρικής Μακεδονίας και στους οποίους προφανώς θα θέλανε να απευθυνθούν οι ιθύνοντες της ομάδας , καθώς ο διαιτητής ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΣΤ. εναντίον του οποίου φέρονται οι παράγοντες της ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ – ΣΑΡΙΣΑΣ είναι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ημαθίας. 

Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο σύνδεσμος Κεντρικής Μακεδονίας στελεχώνεται με μέλη ενεργά και μη, που διαιτητεύουν και δραστηριοποιούνται στις υψηλότερες κατηγορίες των ευρωπαϊκών και ελληνικών πρωταθλημάτων, μεταφέρουν τη γνώση τους και την εμπειρία τους στους αξιόλογους διαιτητές της νέας γενιάς που ακολουθούν και να είναι σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις επιδιώξεις του οποιουδήποτε.
Καλό θα ήταν οι οποιεσδήποτε αντιδικίες μεταξύ των ομάδων να λύνονται μεταξύ τους και να μην μεταφέρονται στην πλευρά των διαιτητών.

Με εκτίμηση
Σύνδεσμος Διαιτητών
Καλαθοσφαίρισης Κ. Μακεδονίας


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ