Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κάλαντα κι ευχές στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου



ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
 

   Ευχές για υγεία και ευλογία σε όλους, αιρετούς, δημοτικούς υπαλλήλους, δημότες και στρατευμένους αλλά και στους ομογενείς απηύθυνε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, υποδεχόμενος το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) στρατιώτες της ταξιαρχίας καθώς και μέλη της φιλαρμονικής Λιτοχώρου που επισκέφθηκαν το δημαρχείο για να ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. 

Αναφερόμενος στο γεγονός της Θείας Γέννησης ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να το συνδέσει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος, ευχόμενος η γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού να φέρει αναγέννηση στις καρδιές των ανθρώπων αλλά και αναγέννηση στην πατρίδα και στους πολίτες της, οι περισσότεροι των οποίων διέρχονται δύσκολες μέρες. 
Πρώτοι στο δημαρχείο ήρθαν οι στρατιώτες μαζί με όργανα ψάλλοντας το «καλήν εσπέραν άρχοντες». Ακολούθησαν τα μέλη της φιλαρμονικής τα οποία μάλιστα συναντήθηκαν με τους στρατευμένους στην είσοδο του γραφείου του δημάρχου.
Ο κ. Παπαθανασίου προσέφερε μελομακάρονα και αναψυκτικά, επαίνεσε τα μέλη της φιλαρμονικής για τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τους ευχήθηκε «χρόνια πολλά», όπως βέβαια και στους στρατευμένους στους οποίους επιπλέον ευχήθηκε να είναι «καλό το υπόλοιπο της θητείας τους».
Βέβαια, ο δήμαρχος υποδέχθηκε από το πρωί και πολλά παιδιά δημοτών που έρχονταν στο γραφείο του για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, προσφέροντάς τους γλυκίσματα, χρήματα και ευχές για καλή πρόοδο στο σχολείο, αλλά και χαιρετίσματα στις οικογένειές τους.
Παρόντες στα πρωινά κάλαντα ήταν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαρία Τσιμήτρη, η γραμματέας του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Δήμητρα Καζακλάρη, δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Δίου-Ολύμπου καθώς επίσης και δημότισσες και δημότες που εκείνες τις στιγμές βρίσκονταν παρεμπιπτόντως εκεί για διάφορες υποθέσεις τους. 




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ