Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή άνω των 500 ατόμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας




   Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή άνω των 500 ατόμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterannean Πολυχώρου στην Παραλία Κατερίνης.


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Χριστογιάννης Δημήτριος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας και η Αντιπρόεδρος κ. Ματούλα Βελώνη, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προνοίας του Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου Θωμάς, η Πρόεδρος της Τοπικής του Δήμου Κατερίνης κ. Μακρίδου Πιπίτσα καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης κ. Τσιώτσιος Θεόδωρος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακόμη, την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Κωνσταντάς Σταύρος και ο Αντιπρόεδρος αυτής κ. Ερωτόκριτος Ποταμιάνος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών, της Θεσσαλονίκης, Βεροίας και Εδέσσης. 

Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κουτσής Δημήτριος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας κ. Τσαλός Αθανάσιος απένειμε τιμητική πλακέτα στο Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Κωνσταντά Σταύρο για την αμέριστη προσφορά και στήριξή του στη λειτουργία του Σωματείου.

Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.