Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Το προσωπικό του Λ/Σ Σταυρού, πρόσφερε τις δωροεπιταγές στο Εκκλησιαστικό ίδρυμα «Αγία Λυδία» Ασπροβάλτας, το οποίο φιλοξενεί άπορα παιδιά.






Έχοντας ως σκέψη ότι το 2012 είναι η χρονιά της αλληλεγγύης, οι Υπηρετούντες των Λιμενικών Σταθμών Πλαταμώνα και Σταυρού, αξιοποίησαν τις δωροεπιταγές που τους δόθηκαν από την ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας, προσφέροντας χαρά σε συνανθρώπους μας που πραγματικά την έχουν ανάγκη.
Το προσωπικό του Λ/Σ Σταυρού, πρόσφερε τις δωροεπιταγές στο Εκκλησιαστικό ίδρυμα «Αγία Λυδία» Ασπροβάλτας, το οποίο φιλοξενεί άπορα παιδιά.

Οι Υπηρετούντες στον Λ/Σ Πλαταμώνα, αξιοποίησαν τις δωροεπιταγές, αγοράζοντας δώρα για τους 38 μαθητές και μαθήτριες του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κατερίνης. Τα δώρα, μοιράστηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής την Παρασκευή 21-12-2012, παρουσία συναδέλφων – υπηρετούντων του Λιμενικού Σταθμού. Το έργο που επιτελεί ο διευθυντής του σχολείου κ. ΤΟΤΣΙΚΑΣ Απόστολος μαζί με τους καθηγητές, είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο.
Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους αυτών των δύο Σταθμών, οι οποίοι αφιέρωσαν έστω και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους για την πραγματοποίηση της αγοράς και της προσφοράς δώρων σε λιλιπούτειους συνανθρώπους μας, δείχνοντας μας ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, υπάρχει πάντα η ελπίδα για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο αύριο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σοφοκλής    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αντώνιος


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ