Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ε στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, παρελήφθησαν από τον δήμο δύο μικρά και αρκούντως οικονομικά ως προς τη λειτουργία οχήματα.



ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 122/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΔΑΣΗ, ΑΛΣΗ ΚΛΠ
 
   Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
 
Με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, παρελήφθησαν από τον δήμο δύο μικρά και αρκούντως οικονομικά ως προς τη λειτουργία οχήματα.
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Συγκεκριμένα, μετά την επιχορήγηση του υπουργείου εσωτερικών προς τον δήμο Δίου-Ολύμπου ύψους 79.300 ευρώ για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και στο πλαίσιο της υπ’ αριθμόν 122/2012 ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, αγοράστηκαν δύο μικρά και οικονομικά οχήματα, «ανατρεπόμενα», κόστους 10.711 ευρώ το καθένα (σύνολο: 21.422 ευρώ).
Η παραλαβή έγινε με την παρουσία του δημάρχουΓ.Παπαθανασίου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ.Κωτούλη, των αντιδημάρχων Π.Κιάφακαι Β.Βροχαρίδη, του δημοτικού συμβούλουΓ.Ελευθερίου, του προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίαςΓιώργου Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της εταιρίας που έκανε την προμήθεια καθώς και εργαζομένων του δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Αναφερόμενος ο δήμαρχος στις δύο προμήθειες αλλά και σε άλλες που είχαν αποφασιστεί με την ίδια απόφαση του Δ.Σ., ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι με τέτοιου είδους οχήματα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες πρόληψης πυρκαγιών».
Και συμπλήρωσε: «Οι ανάγκες για προμήθεια αυτού του είδους οχημάτων καθώς και άλλων απορρέουν από το γεγονός ότι τα υπάρχοντα οχήματα του δήμου εκτός του ότι δεν επαρκούσαν, είχαν κριθεί και ακατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν στην κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας». 




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ