Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων
              

    Παίζοντας ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο οι μαθητές του 1ουΕΠΑΛ Κατερίνης επιβλήθηκαν με σκορ 2 – 0 επί της ομάδας του 4ου ΓΕΛ το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο του Ατρομήτου και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων της Πιερίας.   
  
Στο γήπεδο οι παίχτες του Δημήτρη Συρόπουλου έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο την νίκη και την πρόκριση, δημιούργησαν ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Στο 10’ λεπτό εκτέλεση φάουλ του Μποστάντζιη μπάλα λίγο αουτ από την εστία του τερματοφύλακα του 4ου ΓΕΛ. Στο 25’ Λεπτό ο διαιτητής  του αγώνα κ. Νταμπώσης έδειξε την εσχάτη των ποινών σε χέρι αμυντικού του 4ου ΓΕΛ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λαγιώτης ανοίγοντας το σκορ 1 – 0. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του 1ου ΕΠΑΛ συνέχισαν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο 3’ Λεπτό του δευτέρου μέρους δοκάρι σε σουτ του Λαγιώτη σε υποδειγματική αντεπίθεση με ένα δύο που έπαιξαν με τον Λάλα. Στο 10’ λεπτό το 1οΕΠΑΛ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τάχο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία του Λάλα όταν μετά από αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του 4ου ΓΕΛ. Στη συνέχεια οι παίχτες του 4ουΓΕΛ προσπάθησαν να αλλάξουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 14’ λεπτό σουτ μέσα από την περιοχή του Ζιώγα του 4ου ΓΕΛ, ωραία απόκρουση του Κουμουρτζή. Στο 32’ λεπτό άλλη μια απόκρουση του Κουμουρτζή σε σουτ έξω από την περιοχή του. Στο 35’ δοκάρι για τους παίχτες του 4ου ΓΕΛ.  
Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Νταμπώση βρήκε τους παίχτες του 1ου ΕΠΑΛ να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στη επόμενη φάση. Αρκετοί θεατές στις εξέδρες του γηπέδου την ηλιόλουστη ημέρα του Φεβρουαρίου.
Συγχαρητήρια στους παίχτες και των δύο ομάδων για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν.            
1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης (Συρόπουλος Δ.) : Κουμουρζτής Θ., Λάτα Σ. , Σινάνι Σ., Παναγιωτίδης Γ. (Βακάρος Γ.) , Μποστάντζι Ε., Τάχος ( Χρυσοχοΐδης Γ.) , Λαγιώτης Ν., Λάλα Α., Κουλιανόπουλος Γ., Μπαμίχας Κ., Ίτσιος Δ., Μπαλαούρας Α., Παλιαρούτας-Θεοδώρου Ν., Βύρος Κ., Μπαμπούλης Α. , Κοστούρι Ε.  
 Καρακούσης Αθανάσιος
Υποδιευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης