Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου Συλλόγου Λιτοχώρου “Η Αγία Μαρίνα”.



  




   
    Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλόπτωχου Συλλόγου Λιτοχώρου “Η Αγία Μαρίνα”.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά από τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Την κοπή της βασιλόπιτας άνοιξε με ευχαριστήριο λόγο η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Μαύρου, ευχαριστώντας όλους για τη συνεχή προσφορά τους στο Σύλλογο. Η κ. Μαύρου αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Ακολούθησε η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους σεβαστούς πατέρες του Λιτοχώρου. 
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Βασιλεία Σαμαρά, που κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής δημιουργία και προσφορά της κ. Ευγενίας Κατσαμάκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Φιλόπτωχου Συλλόγου Λιτοχώρου
Η Αγία Μαρίνα”