Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ...ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΙΩΠΑΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ)

Γιάννης Νιώπας: Δεν έκανα τη συγκεκριμένη δήλωση


Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Νιώπα στη δήλωση του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου για τα όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Αιγινιακός.
Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Πιερίας, σε επικοινωνία του με τον Μπάμπη Πεΐδη είπε τα εξής:

<<Ουδέποτε δεν έκανα τη συγκεκριμένη δήλωση που παίζεται στο διαδίκτυο.
Μου έγινε ερώτηση για το πόσο μακριά φτάνουν οι στόχοι του Αιγινιακού φέτος και είπα πώς θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε απο εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή με ρώτησε κάποιος για το άν βλέπω και τον Πιερικό στην τετράδα κι εγώ χαριτολογώντας είπα ότι το εύχομαι και το πιστεύω και μακάρι άν μπορούμε να είμαστε έναν βαθμό επάνω του εμείς. 
Αυτό δεν αποτελεί δήλωση εναντίον της ομάδας της περιοχής μας σε καμία περίπτωση. 
Και σίγουρα ούτε θέλω, ούτε έχω διάθεση να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με τον Πιερικό και τους ανθρώπους του. Ούτε με τον Βατανιακό, ούτε και με καμία ομάδα γενικότερα>>.

Εδώ να πιστοποιήσουμε κι εμείς ότι σε πολλές επικοινωνίες που είχαμε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αιγινίου, ουδέποτε δεν καταφέρθηκε άσχημα για καμία ομάδα της περιοχής μας και για κανέναν παράγοντα του Πιερικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι πρός τιμήν του. Υπάρχει δε και παλαιότερη συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, με την οποία δηλώνει την ενωτική διάθεση τόσο του ιδίου, όσο και της ΠΑΕ της οποίας είναι μεγαλομέτοχος.